Nokian Renkaat vastuullisena sijoituskohteena

Vastuullisuus on erottamaton osa Nokian Renkaiden liiketoimintaa ja yksi yhtiön viidestä strategisesta kulmakivestä. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys kulkevat mukana tuotteidemme koko elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on edistää turvallista, älykästä ja vastuullista ajamista.

Kehitämme vastuullisuustoimintaamme jatkuvasti ja kerromme suoriutumisestamme ja toimistamme taloudellisissa katsauksissa sekä nettisivujen vastuullisuusosiossa.  

uudet vastuullisuustavoitteet

Julkaisimme uudet, kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet vuonna 2021. Ne ohjaavat toimintaamme kohti entistä kestävämpää liiketoimintaa ja vahvempaa pitkän aikavälin kilpailukykyä. Lue lisää.

selvitys muista kuin taloudellisesta tiedoista

Olemme julkaisseet selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista vuodelta 2021. Kerromme selvityksessä Nokian Renkaiden toiminnan kannalta olennaisista vastuullisuusaiheista.

yritysvastuuraportti 2021

Laadimme vuosittain GRI-standardien mukaisen Yritysvastuuraportin toiminnastamme. Tutustu viimeisimpään raporttiimme, jossa kerromme vuoden 2021 vastuullisuustyöstä ja tuloksista.

EU-taksonomia

Olemme tehneet EU-taksonomiaan liittyvän tarkastelun ja määritelleet Nokian Renkaiden taloudelliset toimet, jotka kuuluvat taksonomian piiriin. Lue lisää.