Nokian Tyres Hakka SUV -kesärenkaat

Tiet ja kelit vaihtuvat. Luonto yllättää. Maailma ei ole täydellinen. Pohjoisen kesän haasteisiin suunnitelluilla Nokian Tyres Hakka -kesärenkailla ajat turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres
Hakka Black 3 SUV

tulossa

Premium-kesärengas suurempiin katumaastureihin

Nokian Tyres Hakka® Black 3 SUV tuo hallittua vakautta ja urheilullista suorituskykyä suurempiin katumaastureihin. Ohjaustuntuma on täsmällinen ja nopea painavallakin kuormalla.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakka Blue 3 SUV

sähköautot uutuus tyytyväisyyslupaus hakkaturva

Premium-kesärengas pieniin ja keskisuuriin katumaastureihin ja crossovereihin

Uusi Hakka Blue 3 SUV on vankka ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossovereihin. Tällä vakaalla renkaalla on helppo ajaa kaupunkiliikenteessä, sorateillä ja moottoriteillä.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakka Black 2 SUV

sähköautot hakkaturva tyytyväisyyslupaus

Voimakkaisiin katumaastureihin

Isompiin katumaastureihin suunnattu kesärengas, jonka jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Outpost AT

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan, jotta autoilijat voivat suunnata kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Nordman S2 SUV

Nokian Tyres Nordman S2 SUV on oikea valinta kuljettajalle, joka arvostaa tehokasta ja turvallista etenemistä, mutta haluaa nauttia katumaasturinsa luonteesta sekä mökkitiellä että kaupunkiajossa.

Tutustu renkaaseen

Miten SUV-renkaat eroavat tavallisista henkilöauton renkaista?

Termiä “SUV” vastaavat suomen kielessä sanat citymaasturi tai maastoauto. Joskus puhutaan myös katumaastureista. Sana SUV tulee englannin kielestä sanoista “Sports Utility Vehicle” ja nimitys onkin peräisin Yhdysvalloista. SUV-ajoneuvoille ominaista on erityisesti niiden henkilöautoa raskaampi korimalli ja isommat renkaat. Tämän lisäksi on olemassa vielä crossover-nimellä kulkevia ajoneuvoja, jotka Suomessa luokitellaan yleensä kooltaan henkilöauton ja maastoauton väliin. Crossoverit kuitenkin harvemmin soveltuvat käytettäväksi maastossa. Koska erilaiset ajoneuvot ja niiden ominaisuudet voivat vaatia myös renkailta enemmän, eroavat SUV-renkaat henkilöauton renkaista monin tavoin.

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
17385
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2