Hakka-turva

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottoman renkaan veloituksetta. Turvaa rengasostoksesi ja ota Hakka-turva käyttöösi!
Aktivoi Hakka-turva

Voit myös lähettää autosi rekisteritunnuksen tekstiviestillä numeroon 0404800400.

Ennenkokematonta turvaa

Tee turvallinen rengasostos ja me varmistamme perillepääsysi pahimpanakin mahdollisena päivänä.

Nokian Hakka -kesärenkaat ja Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat on tehty pohjoisiin oloihin, huolehtimaan turvallisuudestasi kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Ne ovat rakenteiltaan lujia eivätkä rikkoudu normaalikäytössä. Jos näin kuitenkin käy, saat Hakka-turvan ansiosta uuden vastaavan renkaan veloituksetta. Samoin kuin teknistä apua ja tiepalvelua.

Miten Hakka-turva toimii?

1 Aktivoi etusi

Aktivoi Hakka-turva ostettuasi uudet Nokian Hakka- tai Hakkapeliitta -renkaat.

2 Soita apua

Rengasvahingon sattuessa soita ilmaiseksi tiepalvelu paikalle numerosta
080093911 (24h).

3 Autamme

Tiepalvelu saapuu luoksesi ja arvioi tarvittavat toimenpiteet.

4 Jatka matkaa!

Rikkoutunut renkaasi vaihdetaan veloituksetta uuteen vastaavaan!

Mikä on Hakka-turva?

Hakka-turva on Nokian Hakka ja Nokian Hakkapeliitta -rengassarjan mukana tuleva ainutlaatuinen palvelu, joka takaa sen, että jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian-renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa.

Mikä on Hakka-turvan tiepalvelu?

Hakka-turvan tiepalvelu varmistaa perillepääsyn pahimpanakin mahdollisena päivänä. Jos rengas rikkoutuu, soitto riittää, ja tiepalvelu saapuu avuksesi. Hakka-turvan tiepalvelu tarjoaa rekisteröityneille asiakkaille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa teknistä apua ja tiepalvelua, kuten renkaanvaihdon tai hinauksen lähimpään Nokian-renkaita myyvään liikkeeseen. Palvelu on saatavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Aktivoi Hakka-turvasi

Hakka-turva on saatavilla Nokian Renkaiden rekisteröityneille käyttäjille, ja turva pitää aktivoida. Rekisteröitymällä saat myös muita etuja, ja se on ilmaista.

Hakka-lisäpalvelut

Mikäli renkaita ei saada korjattua tai vaihdettua saman päivän aikana, Hakka-turvan tiepalvelu takaa, että pääset aina perille.Vaikka pyrimmekin aina siihen, että voit jatkaa matkaa alkuperäisen suunnitelmasi mukaisesti, meillä on suunnitelma sen varalle, että renkaita ei saada korjattua/vaihdettua saman päivän aikana, jolloin Hakka-tiepalvelu tarjoaa myös seuraavat lisäpalvelut.

Kun kotimatkasi on

Saat käyttöösi A-B-luokan vuokra-auton enintään 3 päiväksi (vuokra-auton polttoainekustannukset eivät kuulu Hakka-turvan piiriin) tai majoituksen keskitason hotellissa kaikille auton matkustajille 2 yöksi (ei sisällä muita hotellipalveluita).

Kun kotimatkasi on

Hankimme sinulle ja muille autossa matkustaville linja-auto- tai taksimatkan tai lentoliput kohteeseesi.

Mille renkaille Hakka-turva on saatavilla?

Hakka-turva ja Hakka-turvan tiepalvelu ovat voimassa 1.3.2016–28.2.2017 välisenä aikana ostetuille seuraaville Nokian Hakka -kesärenkaille ja Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaille. Luettelo päivitetään vuosittain.

Nokian Hakka -kesärenkaat

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat

Hakka-turvan edellytykset ja rajoitukset

1. Rekisteröityminen 

Palvelu edellyttää rekisteröitymistä Nokian Renkaiden verkkopalveluun kahden (2) viikon kuluessa renkaiden ostopäivästä. Asiakkaan tulee tällöin antaa Nokian Renkaiden edellyttämät, palvelua varten tarvittavat tiedot.

2. Muutoksista ilmoittaminen

Palvelu käynnistyy 24 tunnin kuluttua rekisteröitymisestä. Asiakas vastaa kirjattujen tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on myös ilmoitettava viipymättä Nokian Renkaille tietojensa muutoksista.

3. Asennus, huolto ja käyttö

Rengas on asennettu asianmukaisesti ETRTO/STRO -rengasnormin sallimalle vanteelle. Rengasta ei ole ylikuormitettu ja siinä on käytetty autonvalmistajan suosittelemaa ilmanpainetta.

4. Renkaan käyttö

Rengasta on käytetty normaaleissa olosuhteissa.

Autourheilu, hälytysajoneuvokäyttö tai niihin rinnastettava toiminta on rajattu vakuutuksen ulkopuolelle.

5. Voimassaolo

Hakka-turva on voimassa enintään neljän (4) mm:n urasyvyyteen saakka, yhden (1) vuoden renkaan ostohetkestä ja on ajoneuvokohtainen.

6. Ilkivalta ja välittömät sekä välilliset vahingot

Ilkivalta tai varkaus eivät kuulu Hakka-turvan piiriin. Hakka-turva ei kata rengasrikon yhteydessä mahdollisesti rikkoutunutta vannetta tai muita välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

7. Nastoista aiheutuvat vahingot

Mahdolliset nastavauriot/nastoista johtuvat vauriot eivät kuulu Hakka-turvan piiriin.

Näillä ehdoilla ei rajoiteta pakottavan lainsäädännön asiakkaalle antamia oikeuksia.

Tuotevakuutuksesta vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola.

8. Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löytänyt etsimääsi tietoasi tai haluat lisätietoja palvelusta, olemme koonneet yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä.

Usein kysyttyä Hakka-turvasta