Nokian Hakkapeliitta 10 SUV - Mielenrauhaa pohjoiseen talveen

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Mielenrauhaa pohjoiseen talveen

Katso video

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo äärimmäistä turvallisuutta tilanteissa, joissa sitä eniten tarvitaan. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV on seuraavan sukupolven turvallisutta - innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Renkaiden tuplanastateknologia antaa huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.

  • ÄÄRIMMÄISTÄ TURVALLISUUTTA – YLIVOIMAINEN PITO JÄÄLLÄ JA LUMELLA
  • MAKSIMAALISTA VAKAUTTA JA AJOMUKAVUUTTA
  • ENEMMÄN AJOKILOMETREJÄ JA MATALA POLTTOAINEENKULUTUS
  • ARAMID-SIVUPINNAT – VAHVUUTTA JA KESTÄVYYTTÄ​
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Nokian Hakkapeliitta 10 SUV
Nokian Hakkapeliitta 10 SUV
4.5
2

Käyttäjäarviot

Arvosana 4,5 perustuu 2 käyttäjäarvioon

Rengaskoot

215/65R16 102T XL Studded

maksimikuorma 850 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

215/70R16 100T Studded

maksimikuorma 800 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

245/70R16 111T XL Studded

maksimikuorma 1090 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

265/70R16 112T Studded

maksimikuorma 1120 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

SUOSITTELEMME TÄTÄ RENGASTA MYÖS SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN

Täyssähköauton tai pistokehybridin valinnut kuljettaja arvostaa nautinnollista ja ympäristöystävällistä matkantekoa, huoletonta ajamista sekä matalia käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta parantaa turvallisuutta, ajomukavuutta ja lisää auton toimintasädettä. Ainutlaatuista pitoa ja pohjoista mielenrauhaa henkivästä kattavasta yli 400 tuotteen valikoimastamme löydät laaturenkaat sähköiseen talvi- ja kesäajoon.

NYKYAIKAINEN NASTOITUSRATKAISU TUO YLIVERTAISTA TALVIPITOA

Talvisella säällä ja vaikeissa tieolosuhteissa suurimmat haasteet liittyvät jarruttamiseen sekä pidon puutteeseen mutkissa ja kaistanvaihdoissa lumisilla teillä. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n nykyaikainen nastoitusratkaisu tuo lisäpitoa ja antaa kuljettajalle enemmän aikaa reagoida ennen kuin pito ja sen mukana auton hallinta menetetään. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

ENEMMÄN KESTÄVYYTTÄ JA TASAPAINOISTA PITOA

Talvikelit tuovat autoilijoille monia haasteita lumi- ja jääpeitteisistä teistä isoihin halkeamiin ja kuoppiin, joita syntyy asfaltin heikentyessä ja vaurioituessa jäätymisen ja sulamisen vuorotellessa. Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV tarjoaa isojen ja tehokkaiden katumaastureiden vaatimaa vakautta ja kestävyyttä. Pintakuvio on vahvasti lamelloitu, minkä kuljettajat huomaavat parempana vakautena ja edistyneenä lumipitona. Aramid Sidewall -teknologian tuoma lisäkestävyys antaa autoilijoille lisää huolettomia hetkiä ratin takana ja auttaa välttämään vaaralliset ja kalliit rengasvauriot.

VASTUULLISTA TURVALLISUUTTA

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV rullaa helposti läpi vaativien, kylmien talvipäivien, mutta se on suunniteltu toimimaan erilaisissa lämpötiloissa. Uusi pintakumisekoitus pysyy joustavana ja säilyttää pitonsa leudoista talvipäivistä jäätäviin lumituiskuihin. Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä. Kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

TASAISTA JA MUKAVAA AJAMISTA

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n äänimaailma on tasainen ja miellyttävä. Nastojen optimoitu sijoittelu lisää ajomukavuutta minimoimalla häiritsevät ääniaallot. Kun nasta osuu tiehen, iskun tuottama aalto kulkee pintakumin ja renkaan rakenteen läpi edelleen matkustamoon. Uusi nastojen sijoittelu vaimentaa ääntä ja poistaa ärsyttäviltä kuulostavat taajuushuiput.

Tuplanastateknologia

Maksimaalista turvallisuutta jäällä ja lumella

Keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa. Olkapääalueiden tähden muotoisia nastoja on kierretty 180 astetta, jotta nastojen reunat ovat aina optimaalisessa asennossa nastan osuessa tiehen. Tämä maksimoi pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa sekä antaa erinomaista sivuttaispitoa ja ajettavuutta. Optimoidun nastojen sijoittelun ansiosta ääni on miellyttävä ja ajomukavuus lisääntyy.

Eco Stud 10 -konsepti

Parempi jääpito, vähemmän tien kulumista

Eco Stud 10 -konseptissa yhdistyvät ilmavaimennusteknologia, nastan alla oleva kumityyny ja entistä paksumpi pohjamateriaalikerros. Ilmatila nastan alalaipan keskellä pehmentää nastaiskua ja vähentää tien kulumista. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n käyttöikää on lisätty parantamalla nastojen kiinnitystä. Nastojen alla olevan lisäkumin ansiosta nastat kiinnittyvät tiukasti ja pysyvät kiinni pidempään.

Aramid Sidewall -teknologia

Enemmän kestävyytta ja suojaa

Aramid Sidewall -teknologia antaa kestävyyttä ja suojaa vaativissa ajo-olosuhteissa. Vahva, synteettinen Aramid-kuitu renkaan kumiseoksessa vahvistaa sivupintaa ja saa renkaan kestämään paremmin iskuja ja viiltoja, jotka muuten saattaisivat helposti rikkoa sen. Renkaan yllättävä vahingoittuminen voi aiheuttaa isot kustannukset, mutta Aramid-sivupinnat suojelevat rengasta esimerkiksi katukiveysten ja tiessä olevien kuoppien aiheuttamilta teräviltä iskuilta ja voivat jopa estää vauriot kokonaan.

Pintakumiseos

Ylivertaista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa

Vaikuttava talvipito ja alhainen vierintävastus. Uuden sukupolven pintakumiseoksessa on käytetty huippuluokan sekoitusteknologiaa ja korkealaatuisia raaka-aineita, joiden ansiosta Nokian Hakkapeliitta 10 SUV tarjoaa ylivertaista talvipitoa ja toimii vakaasti leudommallakin säällä. 30 prosenttia pintakumiseoksesta on uusia, innovatiivisia raaka-aineita, kuten mäntyhartsia ja rypsiöljyä, ja yli 50 prosenttia pintakumiseoksen öljyistä on biopohjaisia. Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä.

Winter Safety Indicator (WSI)

Patentoitua turvallisuutta

Patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) renkaan pinnassa lisää turvallisuutta. Siinä on lumihiutalesymboli sekä jäljellä olevan urasyvyyden määrä millimetreinä. Lumihiutalesymboli näkyy, kunnes urasyvyyttä on neljä millimetriä. Kun symboli on kulunut pois, uusien talvirenkaiden hankkiminen on suositeltavaa turvallisuuden varmistamiseksi.

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

KOE NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 SUV KOLMIULOTTEISENA

Lisätyn todellisuuden (AR) avulla voit kokea Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n uudella tavalla. Tarvitset vain matkapuhelimesi. Lataa Arilyn-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, avaa sovellus, skannaa AR-triggeri (tähän tekstiin liitetty kuva), ja puhelimesi näytölle ilmestyy 3D-kuva renkaasta.

Nauti taiasta!

MEDIALLE

MEDIALLE

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Täältä löydät tiedotteet, valokuvat ja videot uudesta tuotteestamme. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä, kunhan lähde mainitaan.

ENTÄ KESÄRENKAASI?

ENTÄ KESÄRENKAASI?

Premium-rengas valmistetaan ympäristöystävällisesti, ja se säästää polttoainetta, vähentää tien kulumista ja melua - sekä näyttää hyvältä. Vaativat ajo-olosuhteet eivät yllätä kesälläkään, kun luotat turvallisiin ja kestäviin Nokian Renkaiden kesärenkaisiin.

YMPÄRISTÖN VUOKSI

YMPÄRISTÖN VUOKSI

Vastuullisuus on olennainen osa liiketoimintaamme. Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin kaikki tuotteemme, Nokian Hakkapeliitta 10 SUV on kehitetty vastuullisesti.