Tavaramerkin käyttöä koskevat ohjeet

Tavaramerkin käyttöä koskevat ohjeet

Näissä ohjeissa selvennetään Nokian Renkaat -konsernin tavaramerkkien käyttöä.

Yleistä

Näissä ohjeissa selvennetään Nokian Renkaat -konsernin tavaramerkkien käyttöä. Tavaramerkit kuten NOKIAN RENKAAT, NOKIAN TYRES, HAKKAPELIITTA, HAKKA, NORDMAN JA VIANOR ovat Nokian Renkaat -konsernin tärkeitä pääomia, joita pitää käsitellä huolellisesti. Tavaramerkkioikeuteen sisältyy oikeus estää muita käyttämästä tavaramerkkiä tai jotakin suojatun tavaramerkin kanssa helposti sekoitettavaa merkkiä identtisten tai samankaltaisten tuotteiden markkinoinnissa, sekä oikeus estää muita hyödyntämästä tavaramerkkiemme liikearvoa tai vähentämästä niiden erottuvuutta.

Näitä ohjeita sovelletaan kaikkiin Nokian Renkaat -konsernin työntekijöihin, asiakkaisiin, lisenssinhaltijoihin sekä muihin ulkopuolisiin tahoihin, jotka käyttävät tavaramerkkejämme. Täydellinen luettelo suojatuista tavaramerkeistä on saatavana yhteyshenkilöiltämme alla olevan sähköpostiosoitteen kautta. Tarkista tavaramerkit ja huomioi, että ne ovat arvokasta omaisuutta. Niiden tarkoitus on erottaa meidän tuotteemme muista sekä estää ulkopuolisia saamasta aiheetonta hyötyä hyvästä maineestamme. Nokian Raskaat Renkaat ja Vianor kuuluvat Nokian Renkaat -konserniin ja niiden tavaramerkkejä koskevat samanlaiset säännöt kuin tässä ilmoitetut.

Nokian Renkaiden tavaramerkkien käyttäminen

Valtuutetut jälleenmyyjämme saavat käyttää tavaramerkkejämme tuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Kaikki muu käyttö on tarkistettava meiltä. Tunne vastuusi – älä käytä tavaramerkkejämme virheellisessä, harhaanjohtavassa tai epäilyttävässä mainoksessa.

Jos et ole valtuutettu jälleenmyyjämme, voit ilmoittaa markkinoinnissasi, että myyt tuotteitamme. Et saa kuitenkaan käyttää tavaramerkkejämme tavalla, joka viittaisi siihen, että välillämme on liiketoimintasuhde.

  • Käytä vain ajantasaisia ja hyväksyttyjä kuva-aineistoja.
  • Käytä tavaramerkkejä Nokian Renkaiden brändiohjeistuksen mukaisesti.
  • Älä muuta tavaramerkkien kirjoitusasua äläkä taivuta sanoja.
  • Käytä merkkejä ® tai ™ sen mukaan, onko tavaramerkki rekisteröity. Jos olet epävarma siitä, kumpaa merkkiä pitää käyttää, kysy alla olevasta sähköpostiosoitteesta.
  • Jos mahdollista, ilmaise tavaramerkkien omistajuus markkinointimateriaalissa seuraavasti: ”NOKIAN RENKAAT on Nokian Renkaat Oyj:n rekisteröity tavaramerkki”.
  • Nokian Renkaat –konsernin tavaramerkkien lisääminen tuotteisiin (kuten esimerkiksi vaatteisiin) painattamalla tai muilla keinoin on kielletty ilman Nokian Renkaat Oyj:n kirjallista lupaa.


Yhteystiedot
: [email protected]