Espanjan-testikeskus

Espanjan-testikeskus

Legendoja ei synny, vaan ne luodaan.

Espanjan Santa Cruz de la Zarzassa sijaitsevassa testikeskuksessamme on useita ratoja, joilla kesä-, all-season- ja talvirenkaita koetellaan vaativissa ajotilanteissa. Renkaista parhaat liittyvät osaksi jo yli 80 vuotta sitten alkanutta matkaamme kohti turvallisempaa maailmaa.

Huippuluokan testausta turvaamaan matkasi

Yrityksemme tarina alkoi renkaista, joita käytettiin ympäri vuoden. Ensimmäinen talvirengas kehitettiin vuonna 1934 vastaamaan Suomen vaativan talven asettamiin haasteisiin. Turvallisuus on alusta asti ollut meille tärkeintä - oli vuodenaika mikä tahansa, haluamme varmistaa, että tiedät pääseväsi renkaillamme turvallisesti kotiin.

Huippuluokan testikeskuksemme Espanjassa mahdollistaa tulevien kesä-, all-season- ja talvirengaslegendojemme ympärivuotisen testaamisen. 300 hehtaarin kokoisella alueella testataan enimmäkseen kesä- ja all-season-renkaita sekä renkaita, joilla on korkea nopeusluokitus, mutta testaamme siellä myös talvirenkaitamme varmistaaksemme niiden toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

Sijainti

Sijainti Espanjassa mahdollistaa ympärivuotisen kesä-, all-season- ja talvirenkaiden testaamisen.

Radat

300 hehtaarin alueella on useita ratoja kuivan ja märän kelin testeihin sekä ovaalirata, joka mahdollistaa testit jopa 300 km/h nopeudessa.

Vastuullisuus

Tutkimme testikeskuksen alueella uusia biopohjaisia raaka-aineita, jotta renkaiden valmistaminen olisi tulevaisuudessa entistäkin vastuullisempaa.

Vauhdin koti 

Espanjan-testikeskus on täydellinen paikka vaativiin rengastesteihin

Rengastestauksessa simuloimme tilanteita, joita autoilijat kohtaavat teillä. Espanjan-testikeskuksen monipuoliset radat ja nykyaikaiset varusteet mahdollistavat märän ja kuivan kelin testit, jotta rankkasade tai paahtava helle ei aiheuta yllätyksiä. Testikeskuksen kruununjalokivi on seitsemän kilometriä pitkä ovaalirata, jolla renkaita voidaan testata jopa yli 300 km/h nopeudessa.

Me testaamme, jotta sinä voit nauttia mielenrauhasta ratin takana.

Tulevaisuuden legendojen testausta

Perusteellisella testaamisella varmistamme, että renkaamme toimivat parhaalla mahdollisella tavalla turvallisuutesi ja ajomukavuutesi kannalta.

Yksikään renkaamme ei lähde tielle ilman perusteellista testaamista, sillä tietokonesimulaatiot eivät voi täysin vastata aitoja käyttötilanteita. Me varmistamme, että olemme varautuneet kaikkiin mahdollisiin tiellä sattuviin tilanteisiin - jotta sinun ei tarvitse vaan voit keskittyä nauttimaan matkasta.

2021 valmistunut Espanjan-testikeskus on kolmas testikeskuksemme. Sen lisäksi meillä on 700 hehtaarin Ivalon-testikeskus sekä lähellä Nokian-pääkonttoriamme sijaitseva testikeskus. Kaikki testikeskuksemme ovat investointeja innovatiivisuuteen, joka on yksi ydinarvoistamme tehdessämme maailmasta turvallisempaa.

Nokian Renkaat testaa sekä sinun että planeettamme turvallisuutta ajatellen.

Tule mukaan matkalle kohti turvallisempaa maailmaa.

Medialle

Medialle

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Löydät sieltä valokuvia, videoita ja lisätietoa testikeskuksestamme. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä, kunhan lähde mainitaan.

Matkallesi

Matkallesi

Katso koko valikoimamme perusteellisesti testattuja renkaita ja löydä seuraava täydellinen renkaasi!

Ympäristön puolesta

Ympäristön puolesta

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Haluamme parantaa innovaatioillamme liikenneturvallisuutta, mutta myös varmistaa, että tuotteissamme ja toimipaikoissamme huomioidaan ympäristö. Siksi Espanjan-testikeskuksessamme tehdään myös vastuullisuuteen liittyviä innovaatioita.