Rengasinnovaatiot

Rengasinnovaatiot

Oivalluksia, käsityötä ja huipputeknologiaa

Renkaidemme turvallisuus syntyy pohjoisten olojen syvällisestä ymmärtämisestä. Sitä täydentää innovatiivisuus – oivallusten jatkumo, joka valjastetaan turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden parantamiseen. Työmme tulokset testataan olosuhteissa, joissa vain kaikkein vahvimmat pärjäävät. Tuotekehityksemme keskiössä olet sinä, ja muut autoilijat, joiden arkea ja turvallisuutta tahdomme parantaa.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja kehitys

Nokian Renkaiden tuotekehityksen ydintehtävä on kehittää maailman parhaita talvirenkaita ja metsäkonerenkaita. Tuotekehityksen perusperiaate on säilynyt samansisältöisenä jo 80 vuoden ajan; vaativa päämäärä on kehittää renkaita pohjoisten olojen kuljettajille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vaativat renkailta luotettavaa toimivuutta kaikissa ajotilanteissa.

Rengastestaus

Rengastestaus

Nokian Renkaiden tuotekehityskustannuksista noin puolet käytetään tuotteiden testaamiseen. Riittäviä testituloksia ei saavuteta pelkästään laboratorio-olosuhteissa. Nokian Renkaat testaakin tuotteensa aidossa ympäristössä, jotta ne toimisivat moitteettomasti vaikeissa, vaativissa ja vaihtelevissa oloissa.

Turvallisuus

Turvallisuus

Turvallisuus syntyy huipputeknologian, tieteen saavutusten, kokemuksen ja testaamisen lopputuloksena. Sinulle ja läheisillesi.

Rengastietoa

Rengastietoa

Laaturengas on autosi tärkein turvavaruste. Huolellisen kehitystyön ja monipuolisen testauksen tuloksena syntynyt high tech –tuote, joka vaatii huolenpitoa.

Vertailutestit

Vertailutestit

Eri olosuhteisiin räätälöimäämme turvalliseen tuotevalikoimaan voit luottaa kaikissa tilanteissa. Tutustu kesä- ja talvituotteidemme vertailuihin!

Maailmanennätyksiämme

Maailmanennätyksiämme

Ääriolosuhteissa testaaminen on toimintamme kovinta ydintä ja vaatii ainutlaatuista osaamista. Meidän on kokeiltava uusia asioita ja testattava rajojamme. Vain siten voimme kehittää entistä turvallisempia ja kestävämpiä renkaita myös tulevaisuudessa.