Ihmiset

Ihmiset

Työllistämme noin 4 800 taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaista osaajaa. Lue, miten työntekijämme kokevat työskentelyn Nokian Renkailla.

Heidi Keltanen 
Development Engineer, R&D 
16 vuotta Nokian Renkailla

"Aloitin operaattorina insinööriopintojeni ohessa ja valmistuttuani sain paikan tuotekehityksestä. Viimeisin kokemukseni on Venäjän tehtaaltamme ja pian aloitan työt Daytonin tehtaalla.

Nautin työstäni rengasteknisellä osastolla tuotekehityksessä. On kiinnostavaa ymmärtää, mitä komponentteja tarvitaan turvallisten renkaiden tekemiseen ja miten kukin komponentti vaikuttaa renkaan ominaisuuksiin. Olen ylpeä siitä, että saan olla mukana renkaiden kehittämisprosessissa Nokian Renkailla.

Nokian Renkaat on menestynyt kansainvälinen yhtiö. Yhteistyö eri maissa työskentelevien kollegoiden kanssa antaa uusia näkökulmia asioihin ja tilanteisiin. Ihmiset ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät, ja hyvien kollegoiden kanssa on ilo työskennellä."

Petra Veselá 
Järjestelmätukitiimin esimies, Keski-Eurooppa
11 vuotta Nokian Renkailla

”Aloitin Nokian Renkailla, kun opiskelin vielä yliopistossa. Olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana viemässä eteenpäin sen kasvua ja menestystä Keski-Euroopassa. Olen myös ylpeä ihmisten kovasta työstä, ammattitaidosta ja innostuksesta, joilla menestystä rakennetaan, sekä tarjoamistamme premium-luokan tuotteista. Arvostan yhtiömme tiimihenkeä ja mukavaa työilmapiiriä.

Suosittelen Nokian Renkaita työnantajana, koska se on kansainvälinen yhtiö, jossa jokainen päivä on erilainen ja antaa mahdollisuuden toteuttaa ja haastaa itseään.”

Olga Novozhilova 
Ylempi palkitsemisasiantuntija
12 vuotta Nokian Renkailla

"Yhtiöllämme on vahva johto-asema Venäjän rengasmarkkinoilla valmistamiemme korkealaatuisten tuotteiden sekä toteuttamiemme innovatiivisten projektien ja liiketoimintastrategioiden ansiosta. Meillä on ainutlaatuinen superammattilaisten tiimi, joka on sitoutunut yhtiöön.

Yhtiö pitää huolen työntekijöistään: Sen lisäksi, että turvallisuudesta ja työolosuhteista huolehditaan, työntekijät saavat tukea ura- ja ammattikehityksessä sekä fyysisen ja henkisen terveyden ylläpidossa. Yhtiö kuuntelee aina työntekijöiden mielipidettä ja antaa työntekijöille mahdollisuuden keksiä ja toteuttaa ideoita.”

Leonid Smirnov
Tuotantopäällikkö, Seuloskoi, Venäjä / Tuotannon käynnistyspäällikkö, Dayton, Yhdysvallat
13 vuotta Nokian Renkailla

”Olen erittäin ylpeä siitä, että olen mukana maailman parhaiden ja turvallisimpien renkaiden valmistuksessa. Tehtaamme ovat alan tehokkaimmat. Erittäin ammattitaitoiset ja mukavat tiimimme ovat aina valmiita auttamaan toisiaan, ja yhtiö kehittää jatkuvasti työntekijöitään.

Suosittelen Nokian Renkaita työnantajana, koska yhtiö tarjoaa aktiivisille ja määrätietoisille työntekijöille hyviä mahdollisuuksia edetä uralla ja kasvattaa ammattitaitoa.”