Ihmiset

Ihmiset

Työllistämme yli 3 400 taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaista osaajaa. Lue, miten työntekijämme kokevat työskentelyn Nokian Renkailla.

Heidi Keltanen 
Development Engineer, R&D 
16 vuotta Nokian Renkailla

"Aloitin operaattorina insinööriopintojeni ohessa ja valmistuttuani sain paikan tuotekehityksestä. Viimeisin kokemukseni on Venäjän tehtaaltamme ja pian aloitan työt Daytonin tehtaalla.

Nautin työstäni rengasteknisellä osastolla tuotekehityksessä. On kiinnostavaa ymmärtää, mitä komponentteja tarvitaan turvallisten renkaiden tekemiseen ja miten kukin komponentti vaikuttaa renkaan ominaisuuksiin. Olen ylpeä siitä, että saan olla mukana renkaiden kehittämisprosessissa Nokian Renkailla.

Nokian Renkaat on menestynyt kansainvälinen yhtiö. Yhteistyö eri maissa työskentelevien kollegoiden kanssa antaa uusia näkökulmia asioihin ja tilanteisiin. Ihmiset ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät, ja hyvien kollegoiden kanssa on ilo työskennellä."

Petra Veselá 
Järjestelmätukitiimin esimies, Keski-Eurooppa
11 vuotta Nokian Renkailla

”Aloitin Nokian Renkailla, kun opiskelin vielä yliopistossa. Olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana viemässä eteenpäin sen kasvua ja menestystä Keski-Euroopassa. Olen myös ylpeä ihmisten kovasta työstä, ammattitaidosta ja innostuksesta, joilla menestystä rakennetaan, sekä tarjoamistamme premium-luokan tuotteista. Arvostan yhtiömme tiimihenkeä ja mukavaa työilmapiiriä.

Suosittelen Nokian Renkaita työnantajana, koska se on kansainvälinen yhtiö, jossa jokainen päivä on erilainen ja antaa mahdollisuuden toteuttaa ja haastaa itseään.”