HENKILÖAUTON NOKIAN TYRES HAKKA -KESÄRENKAAT

Tiet ja kelit vaihtuvat. Luonto yllättää. Pohjoisen kesän haasteisiin suunnitelluilla Nokian Tyres Hakka -kesärenkailla ajat turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres
Hakka Black 3

tulossa

Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin

Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakka Blue 3

sähköautot testivoittaja uutuus tyytyväisyyslupaus hakkaturva

Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin

Uusi Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Uuden sukupolven Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakka Green 3

testivoittaja sähköautot hakkaturva tyytyväisyyslupaus

Ympäristöystävällinen kesärengas pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin

Pohjoisen vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakka Black 2

sähköautot hakkaturva tyytyväisyyslupaus

Suorituskykyisiin ja urheilullisiin autoihin

Nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunniteltu kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Nordman SX3

uutuus

Kesärengas pienempiin ja taloudellisiin autoihin

Nokian Renkaiden uusi Nordman SX3 -kesärengas etenee tasapainoisesti ja mukavasti sekä sadekelillä että auringon paahtamalla asvaltilla.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Nordman SZ2

Turvallisesti äärirajoilla. Pintamuoto tukee täydellisesti suorituskykyisen renkaan tarkkaa ajokäytöstä. Vankka ulkopuolen ja sisäpuolen olka-alue yhdistyy palakuvioihin, jotka on sidottu toisiinsa pitkittäisillä rivoilla.

Tutustu renkaaseen

Miten henkilöauton kesärenkaat eroavat talvirenkaista?

Nimensä mukaisesti henkilöauton kesärenkaat on tarkoitettu käytettäväksi ajamiseen kesällä. Erityisesti kesällä ajettavat henkilöauton renkaat tunnistaa muun muassa niiden pintakuvioinnista, jonka ansiosta renkaat ohjaavat tielle kertynyttä vettä sivuun tehokkaasti. Kesärenkaissa on tyypillisesti epäsymmetrinen pintakuviointi ja niiden keskiura on paksumpi kuin talvirenkaissa. Tämä auttaa ehkäisemään auton vesiliirtoon joutumista, lisäten renkaiden turvallisuutta. Hyvät kesärenkaat ovat luotettavat luonnollisesti myös kuivalla tiellä ajettaessa. 

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
17385
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2