Keitä olemme

Keitä olemme

Maailman pohjoisimpana rengasvalmistajana tahdomme valmistaa tuotteita, jotka tekevät ajamisesta turvallista vaativissa olosuhteissa. Tämä tehtävä ohjaa päivittäistä työtämme.

Katso video

MENESTYKSEN TEKIJÄT

Toimimme 55 maassa, ja työntekijöillämme on monenlaisia taustoja ja taitoja. Osaava henkilöstömme, innostava yhteistyö ja joustava työnteko takaavat, että yhdessä saamme aikaan loistavia tuloksia.

Nokian Renkaiden menestyksen rakentavat ihmiset, joilla on tahtoa oppia ja uudistua. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee pystyvänsä vaikuttamaan asioihin.

Tasa-arvo, monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Arvostamme monimuotoisuutta. Erilaisilla kokemuksilla ja taidoilla varustetut ihmiset ovat avainasemassa uusien ratkaisujen ja koko yhtiön kehittämisessä.

Yhtiön periaatteita ovat reilu kohtelu ja ihmisoikeuksien kunnioitus kaikissa tilanteissa. Tasa-arvo ja syrjimättömyys ovat olennainen osa toimintaamme.

Turvallisuus ja vastuullisuus

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat Nokian Renkaille tärkeitä. Vastuullisuus ohjaa jokapäiväistä työtämme ja johtamistapaamme. Jokainen yhtiössämme pitää huolta omasta ja muiden turvallisuudesta. Olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta vastuullisuustyöstämme.

Etsimme motivoituneita ja taitavia ammattilaisia sekä tulevaisuuden lahjakkuuksia, joiden kanssa voimme rakentaa menestystä.