Kesärenkaiden testausta ympäri maailmaa

Kesä merkitsee meille kaikille hieman erilaista keliä, lämpötilaa tai mielenmaisemaa. Nokian Renkaiden huippuluokan tuotekehitys pohjaa yli 80 vuoden aikana kertyneeseen tietotaitoon, määrätietoiseen testaamiseen, jatkuvaan parempien ratkaisujen etsimiseen.

"Vahvuutemme kesärengastestauksessa on sekä kattava tietotaito että uskomaton innovatiivisuus."
Juha Pirhonen, Tuotekehityspäällikkö, Nokian Renkaat Oyj

Maailman pohjoisimpana rengasvalmistajana räätälöimme tuotteemme huolellisesti eri alueille, koska erilaiset olosuhteet vaativat myös renkailta erilaisia ominaisuuksia. Juuri tämän vuoksi testaamme edelläkävijätuotteemme eri puolilla maailmaa.

Ulkomaisten ratojen lisäksi tutkimme ja kehitämme kesärenkaitamme omalla testiradallamme Nokialla. Nokian Renkaiden tehtaan ja tuotekehitysyksikön läheisyydessä sijaitseva moderni ja monipuolinen rata tarjoaa mahdollisuuden äärimmäisen joustavaan ja tarkkaan tuotetestaukseen.

Kun testaus, tuotekehitys ja tuotanto toteutetaan innovatiivisesti ja tehokkaasti, lopputuloksena ovat testivoittajarenkaat, joiden toimintaan ja laatuun voit luottaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Tiivis yhteistyö johtavien autonvalmistajien kanssa varmistaa, että tuotteet hyödyntävät optimaalisesti uusinta teknologiaa.

Tutustu Nokian Renkaiden kesärengasvalikoimaan tästä: https://www.nokianrenkaat.fi/renkaat/henkiloauton-renkaat/kesarenkaat/