Älyteknologiaa ja biomateriaaleja

Älyteknologiaa ja biomateriaaleja

Nokian Hakkapeliitta vuonna 2036

Jos katsotaan autoilua 20 vuoden päähän, nähdään mullistavaa liikenteen älyteknologiaa, automaattiohjautuvia sähköautoja ja biopohjaisista materiaaleista valmistettuja talvirenkaita.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres Hakkapeliitta vuonna 2036

Nokian Renkaiden Nokian Hakkapeliitta -talvirengasmerkin 80-juhlavuotena tekniikan tohtori ja professori Heikki Liimatainen Tampereen Teknillisen Yliopiston liikenteen tutkimuskeskus Vernestä, Vehicle Dynamics & Active Safety -yksikön johtaja Robert Hansson Volvo Car Corporationista sekä tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen Nokian Renkailta ovat visioineet, miltä liikkumisen, autoilun ja talvirenkaiden kehitys näyttää vuonna 2036 Nokian Hakkapeliittojen täyttäessä 100 vuotta.

Lue lisää

Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaissa yhdistyvät oivallukset, kokemus ja huipputeknologia

Nokian Renkaiden kehittämä ja valmistama talvirengas mullisti autoilun liukkaissa pohjoismaisissa olosuhteissa yli 80 vuotta sitten. Suomalaisen, maailman pohjoisimman valmistajan Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaan tuotekehityksen tulevaisuuden painopisteinä ovat turvallisuus, ajomukavuus ja ympäristöystävällisyys. Luottamus Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden antamaan turvaan periytyy jopa sukupolvelta toiselle.

Lue lisää