Tarkoituksemme, Visiomme ja Arvomme

Tarkoituksemme, Visiomme ja Arvomme

Miksi Nokian Renkaat on olemassa? Mikä on merkityksemme maailmalle?

Mitä haluamme olla ja mistä olemme ylpeitä tiivistyy tähän: työskentelemme turvallisuuden ja vastuullisuuden eteen, luomme rohkeasti uutta ja ajattelemme aina eteenpäin tulevaisuuteen.

Teknologia kehittyy ja olosuhteet vaihtelevat tulevaisuudessa yhä nopeammin. Tässä muuttuvassa maailmassa Nokian Renkailla on selkeä rooli innovatiivisena premium-brändinä, joka on tehty vaativiin olosuhteisiin.

Katso video

tarkoituksemme

Teemme maailmasta turvallisemman keksimällä renkaan ja sen valmistamisen aina uudelleen.

Teemme renkaidemme avulla maailmasta turvallisemman paikan kaikille. Turvallisemman ajaa, työskennellä ja elää, myös tuleville sukupolville. Turvallisemman kuljettajille, matkustajille ja heille, jotka ylittävät teitä. Niin ammattilaisille työssään, kuin myös kaikille meille, jotka teemme työtä turvallisemman matkan eteen. 

Meille turvallisuus lähtee liikkeelle turvallisesta työympäristöstä omille työntekijöillemme. Se rakentuu turvallisista tuotteistamme, joihin voi luottaa kaikissa olosuhteissa, olipa sitten ratin takana tai ei. Viime kädessä turvallisuus ulottuu vastuulliseen toimintaan ja ympäristövaikutusten minimoimiseen. Pyrimme jättämään mahdollisimman pienen jäljen ja turvaamaan elämää maapallolla.

Olemme joka päivä valmiita ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta – kokeilemaan, haastamaan itsemme sekä kehittämään jo keksimäämme, sillä haluamme pyrkiä parempaan lopputulokseen aina uudelleen.

visiomme

Johdamme maailmaa kohti fiksumpaa ajamista.

Rengasalan pioneerina pysymme jatkuvasti kehityksen edellä. Mahdollistamme fiksumman ajamisen ihmisille ja yrityksille esimerkkiä näyttäen ja inspiraatiota tarjoten.

Fiksumpi ajaminen tarkoittaa uudenlaista turvallisuutta ja vastuullisuutta sekä liikkumisessa että älykkäämpien ajoneuvojen renkaiden valmistamisessa. Liikkumisesta on kovaa vauhtia tulossa verkottunutta, itseohjautuvaa, jaettua ja sähköistyvää. Valmistusta muokkaavat sekä uusien teknologioiden että uusiutuvien raaka-aineiden ja vastuullisempien materiaalien kehitys.

Pyrimme aina eteenpäin. Olemme periksiantamattomia ja rohkeita, jotta voimme edelläkävijänä tehdä uusia ratkaisuja – jopa ensimmäisenä maailmassa. Tiukka ote tulevaisuudesta tarkoittaa kykyä kuvitella ja suunnitella edessä olevaa matkaa ja innovaatioita, joita kukaan muu ei ole vielä keksinyt edes ajatella. Se edellyttää meiltä jatkuvaa yhteistyötä, kehittymistä ja avoimuutta.

arvomme

Välitämme

Välitämme

Välitämme ja huolehdimme toisistamme sekä kuluttajista, asiakkaista, kumppaneista ja ympäristöstä
  • Kunnioittava käytös ja halu tukea toisiamme ovat oleellisia päivittäisessä vuorovaikutuksessamme.​ 
  • Olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja vastuullisesti. 
  • Olemme luotettava kumppani kuluttajille ja asiakkaille; pidämme aina lupauksemme.
Innovoimme

Innovoimme

​Sitkeinä pioneereina raivaamme tietä, pyrimme etsimään älykkäimmät ratkaisut ja pysymään kilpailussa edellä
  • Meillä on rohkeutta muuttaa, uudistaa ja jatkuvasti kehittää työtapojamme.​ 
  • Haluamme tulla paremmaksi kaikessa mitä teemme jakamalla osaamista ja parhaita käytäntöjä. 
  • Olemme uteliaita ja valmiita tekemään uusia aluevaltauksia.​
  • Teemme uraauurtavia innovaatioita, jotka auttavat asiakkaitamme ja meitä menestymään turvallisesti ja vastuullisesti.​
Menestymme yhdessä

Menestymme yhdessä

Tuemme toisiamme ja menestymme tiiminä
  • Otamme omistajuutta ja teemme aina parhaamme.​ Tuemme suoraselkäistä kulttuuria, jossa teemme yhteistyötä ja jossa kaikilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.​ 
  • Ottamalla toisemme mukaan ja työskentelemällä yhdessä kollegoiden, kuluttajien, asiakkaiden ja kumppanien kanssa voimme saavuttaa parhaat tulokset ja jopa ylittää odotukset.​