Miksi valita Nokian Renkaat

Miksi valita Nokian Renkaat

Meillä saat tilaisuuden työskennellä globaalissa yhtiössä, jolla on vahva visio turvallisemmasta maailmasta. Liity tiimiimme ja saa joukossamme aikaan suuria asioita.

Katso video

Globaalit tiimit ja roolit

Nokian Renkailla on toimintaa ympäri maailman, ja meillä ihmiset kokevat olevansa osa aidosti kansainvälistä työyhteisöä. Työntekijämme voivat ottaa vastaan toimeksiantoja ulkomailla, ja hyödyntää lukuisia yhtiön tarjoamia kehitysmahdollisuuksia. Käytämme uusimpia digitaalisia työkaluja, joilla globaali yhteistyö sujuu joustavasti fiksuimmalla mahdollisella tavalla.

Mahdollisuudet kehittyä urallasi

Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja autamme työntekijöitä vahvistamaan osaamistaan ja menestymään työtehtävissään. Nokian Renkaat kannustaa työssäoppimista erilaisten projektien ja aktiivisen yhteistyön kautta. Sisäinen työnkierto antaa mahdollisuuden työskennellä erilaisissa tehtävissä ja rooleissa. Työssäoppimisen lisäksi tarjoamme erilaisia oppimisratkaisuja kehitystarpeiden mukaisesti.

Palkitseminen

Nokian Renkaat huomioi ja palkitsee hyviä suorituksia ja arvoihin perustuvaa käyttäytymistä. Meillä on peruspalkan lisäksi useita eri palkitsemistapoja, kuten etuja, kannustimia, tunnustuksia ja opiskelu- ja kehitysmahdollisuuksia. Vertaamme palkitsemisen käytäntöjämme säännöllisesti markkinoiden käytäntöihin.