FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

Tule tekemään töitä kanssamme!

Haluamme motivoituneita ja osaavia ammattilaisia sekä tulevaisuuden kykyjä tekemään menestystä kanssamme. Maailman kannattavimpana rengasvalmistajana etsimme ihmisiä, jotka janoavat voittoja ja selviävät haastavissakin tilanteissa.

Hae meille töihin!

Haemme 80 huipputyyppiä Henkilöautonrenkaat-tuotantoon!

Henkilöautonrenkaat-tuotannossamme Nokialla on avoinna 80 paikkaa hakkapeliittamaisen asenteen omaaville tekijöille. Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä, mitä teet, olet hakemamme henkilö. Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Hae kuitenkin viimeistään 8.7.2018.

Työsuhteet alkavat porrastetusti syyskuusta alkaen painottuen loppuvuoteen ja henkilöt palkataan suoraan yhtiömme palvelukseen. Avoinna olevista työpaikoista 50 on vakituisia ja 30 määräaikaisia, jotka nekin kestävät syyskuuhun 2019 asti. Vuorotyön takia valituilla henkilöillä tulee olla mahdollisuus tehdä töitä myös öisin ja viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta loppupeleissä asenne ratkaisee, sillä perehdytämme uudet työntekijämme perusteellisesti.

Hae meille töihin!

Avoimet työpaikat