Ura meillä

Ura meillä

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa ensiluokkaisia renkaita turvallisuutta ja kestävyyttä arvostaville ihmisille. Skandinaavinen perintömme inspiroi työtämme: Valmistamme henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka antavat mielenrauhaa kaikissa ajo-olosuhteissa. Vianor-ketju tarjoaa autonhuolto- ja rengaspalveluita.

Hae työpaikkoja

Keitä olemme

Keitä olemme

Maailman pohjoisimpana rengasvalmistajana tahdomme valmistaa tuotteita, jotka tekevät ajamisesta turvallista vaativissa olosuhteissa. Tehtävänämme on tarjota mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tämä tehtävä ohjaa päivittäistä työtämme.

MIKSI VALITA NOKIAN RENKAAT

MIKSI VALITA NOKIAN RENKAAT

Meillä saat tilaisuuden työskennellä globaalissa yhtiössä, jolla on vahva visio turvallisemmasta maailmasta. Liity tiimiimme ja saa joukossamme aikaan suuria asioita.

IHMISET

IHMISET

Työllistämme noin 4 800 taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaista osaajaa. Lue, miten työntekijämme kokevat työskentelyn Nokian Renkailla.

Toimimme yli 60 maassa, ja työntekijöillämme on monenlaisia taustoja ja taitoja. Osaava henkilöstömme, innostava yhteistyö ja joustava työnteko takaavat, että yhdessä saamme aikaan loistavia tuloksia.

Nokian Renkaiden menestyksen rakentavat ihmiset, joilla on tahtoa oppia ja uudistua. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee pystyvänsä vaikuttamaan asioihin.