Ura meillä

Ura meillä

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuoden 2023 lopussa työllistimme yli 3 400 asiantuntijaa.

Hae työpaikkoja

Keitä olemme

Keitä olemme

Maailman pohjoisimpana rengasvalmistajana tahdomme valmistaa tuotteita, jotka tekevät ajamisesta turvallista vaativissa olosuhteissa. Tehtävänämme on tarjota mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tämä tehtävä ohjaa päivittäistä työtämme.

MIKSI VALITA NOKIAN RENKAAT

MIKSI VALITA NOKIAN RENKAAT

Meillä saat tilaisuuden työskennellä globaalissa yhtiössä, jolla on vahva visio turvallisemmasta maailmasta. Liity tiimiimme ja saa joukossamme aikaan suuria asioita.

IHMISET

IHMISET

Työllistämme yli 3 400 taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaista osaajaa. Lue, miten työntekijämme kokevat työskentelyn Nokian Renkailla.

Toimimme 55 maassa, ja työntekijöillämme on monenlaisia taustoja ja taitoja. Osaava henkilöstömme, innostava yhteistyö ja joustava työnteko takaavat, että yhdessä saamme aikaan loistavia tuloksia.

Nokian Renkaiden menestyksen rakentavat ihmiset, joilla on tahtoa oppia ja uudistua. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee pystyvänsä vaikuttamaan asioihin.