Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaat pakettiautoon

Vuosikymmenten kuluessa Nokian Tyres Hakkapeliitan luonne on säilynyt täsmälleen samana: pohjoisten olojen hallinta näkyy ja tuntuu jokaisessa Hakkapeliitta-renkaassa.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres
Hakkapeliitta C4

uutuus sähköautot hakkaturva

Uusi Nokian Tyres Hakkapeliittta C4 -nastarengas taitaa talven kaikki olomuodot.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakkapeliitta CR4

uutuus sähköautot hakkaturva

Uusi Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 pohjoismainen kitkarengas tuo luotettavuutta, hiljaisuutta ja kevyttä rullausta hetkiin, kun lumimyräkkä tai märän tienpinnan liukastava pakkanen yllättää.

Tutustu renkaaseen

Matkailu- ja pakettiauton talvirenkaat

Pakettiautot ovat monipuolinen ajoneuvo ammattilaisten tarpeisiin, olipa kyseessä tavaroiden kuljetus paikasta toiseen pitkin kaupungin katuja tai läpi kuoppaisen työmaan. Pakettiautojen käyttöön sopivat renkaat ovat erinomainen valinta myös matkailijoille matkailuauton luotettavana rengastyyppinä. 

Vaativa työ tai rentouttava lomailu eivät kuitenkaan saa keskeytyä talven lumisten ja jäisten ajo-olosuhteiden vuoksi. Tästä syystä matkailu- ja pakettiautot tarvitsevat luotettavat talvirenkaat. Nokian Renkaiden valikoima pakettiauton talvirenkaita pitää huolen, että pääset määränpäähäsi Suomen vaativista talvikeleistä huolimatta. Tutustu tarkemmin Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaisiin matkailu- ja pakettiautoille voidaksesi nauttia ajamisesta läpi talven.

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
17776
4.5
Nokian Hakka Black 2