Nokian Tyres Hakka -kesärenkaat paketti- ja matkailuautoihin

Pakettiauton renkaalta vaaditaan paljon. Ammattikäytössä niiden tulee kestää painavat kuljetukset ja asuntoauton alla koko kesän matkat. Pohjoisen sään haasteisiin suunnitelluilla Nokian Tyres Hakka -kesärenkailla ajat turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Ne takaavat vaivattomat työpäivät ja huolettoman lomailun.

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres
Hakka Van

sähköautot hakkaturva tyytyväisyyslupaus

Premium-kesärengas paketti- ja matkailuautoihin

Nokian Tyres Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä navigoiville ahkerille ammattilaisille ja huolettomille lomailijoille.

Tutustu renkaaseen

Kuinka pakettiauton renkaat eroavat henkilöauton renkaista?

Olipa kyseessä painavien lastien kuljettamiseen tarkoitettu pakettiauto tai matkustamiseen ja reissun päällä elämiseen suunniteltu matkailuauto, vaatii auton sekä sen lastin isompi kuorma kestävän kesärenkaan. Tällöin tavallinen henkilöauton kesärengas ei riitä, vaan tarvitaan erityisesti painavampien kuormien kuljettamiseen varta vasten suunniteltu ja vahvistettu pakettiauton rengas. Pakettiauton kesärenkaat vaativat lisäksi tavallisia henkilöauton renkaita huomattavasti korkeamman rengaspaineet.

Pakettiautolla tarkoitetaan autoa, jonka pääasiallinen tehtävä on kuljettaa paketteja ja muita tavaroita ajoneuvon tavaratilassa. Vaikka joskus pakettiautoissa näkee käytettävän tavallisia henkilöauton renkaita, eivät nämä ole välttämättä turvallinen ja ajoneuvon kuormalle riittävä rengas. Sen sijaan pakettiauto vaatii niin sanotut C-renkaat. Tällaisissa C-renkaissa on tukevampi rakenne ja ne lämpenevät vähemmän joutuessa pakettiauton niille tuottaman kuormituksen alle. Tämä puolestaan vähentää renkaiden vaurioitumisen riskiä.

 

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
18102
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2