Media

Äärimmäisten olojen asiantuntija, turvallisuuden edelläkävijä. Tietoa ja tarinaa, kuvia ja lisätietoa maailman pohjoisimman rengasvalmistajan toiminnasta.

Mediakitit

Yritys- ja sijoittajatieto

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa.

Talvirenkaat

Talvirenkaat

Renkaat ovat auton tärkein aktiivinen turvavaruste: ainoa kosketuskohta tiehen. Viisas päätyy laatutuotteeseen. Se on turvallinen ja taloudellinen valinta.

Vertailutestit

Eri olosuhteisiin räätälöimämme turvalliseen tuotevalikoimaan voit luottaa kaikissa tilanteissa. Tutustu automedioiden vertailuihin.

Vertailutestit
Testirengaspolitiikka 
Testimanipulaatio FAQ

Historia

Nokian Renkaat Oyj on vuonna 1988 perustettu yhtiö. Yhtiön juuret ulottuvat vuoteen 1898, jolloin perustettiin Suomen Gummitehdas Oy. Henkilöautonrenkaiden valmistus alkoi vuonna 1932 ja maailman ensimmäinen talvirengas valmistui vuonna 1934.

Innovatiivisuus

Tuotekehityksemme keskiössä olet sinä, ja muut autoilijat, joiden arkea ja turvallisuutta tahdomme parantaa.

Vastuullisuus

Ympäristöasioissa vastuullisuus merkitsee turvallisia ja ympäristölle ystävällisiä tuotteita sekä tehokkaita ja alan parhaita tuotantoprosesseja.

Maailmanennätyksiämme

Talvirenkaan kehittäjän huikea jäälläajon maailmanennätys syntyi, kun Nokian Renkaiden testikuljettaja Janne Laitinen viiletti 335,713 kilometrin tuntinopeutta (208,602 mailia tunnissa) tuimassa pakkaskelissä Pohjanlahden jäällä.

Maailman ensimmäinen talvirengas esiin ponnahtavilla nastoilla

Vallankumouksellinen Nokian Hakkapeliitta -konseptirengas ja sen uniikki nastateknologia viitoittavat tulevaisuutta. Kuljettaja voi napin painalluksella saada pitoa parantavat nastat ponnahtamaan esiin. Kun nastoja ei tarvita, nastat vedetään takaisin renkaaseen.

Materiaalipankki

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja.  Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan. Tuotekuvien käytöstä markkinoinnissa ja mainonnassa tulee sopia erikseen Nokian Renkaiden viestintäosaston kanssa. 

Lehdistömateriaalit
Kirjaudu materiaalipankkiin
Näin saat käyttäjätunnuksen 

Yritysvastuuraportit

Nokian Renkaat Oyj on julkaissut vastuullisuusraporttinsa vuodelta 2015. Vastuullisuusraportti on luettavissa suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilta osoitteesta www.nokianrenkaat.fi/yritys/vastuullisuus. Raportin pohjana on kansainvälinen ja laajasti käytetty GRI G4 -ohjeisto, jossa vastuullisuus jaetaan kolmeen pääryhmään (taloudellinen, ympäristö ja sosiaalinen vastuu) sekä niiden eri alakohtiin. Nyt julkaistu raportti on Nokian Renkaiden kolmas GRI-raportti, ja laadunvarmistuksen vahvistamiseksi se on myös ensimmäistä kertaa ulkopuolisen tahon varmentama.