Menu

Media

Äärimmäisten olojen asiantuntija, turvallisuuden edelläkävijä

Tietoa ja tarinaa, kuvia ja lisätietoa maailman pohjoisimman rengasvalmistajan toiminnasta.

Materiaalipankki

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja.  Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan. Tuotekuvien käytöstä markkinoinnissa ja mainonnassa tulee sopia erikseen Nokian Renkaiden viestintäosaston kanssa.

Lehdistömateriaalit
Kirjaudu materiaalipankkiin
Näin saat käyttäjätunnuksen

Vertailutestit

Eri olosuhteisiin räätälöimämme turvalliseen tuotevalikoimaan voit luottaa kaikissa tilanteissa. Tutustu automedioiden vertailuihin.

Vertailutestit
Testirengaspolitiikka

Lue lisää

Historia

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan vahvat juuret ulottuvat jo yli sadan vuoden taakse. Tänä päivänä tuo vuosikymmenten saatossa kasvanut erikoisosaaminen näkyy innovaatioina, jotka tarjoavat turvallisia kilometrejä ja mielenrauhaa miljoonille tielläliikkujille. Historiamme on pitkä mutta tarinamme on vasta alussa.  

Lue lisää historiamme vaiheista

Maailman­ennätyksiämme

Ääriolosuhteissa testaaminen on toimintamme kovinta ydintä ja vaatii ainutlaatuista osaamista. Meidän on kokeiltava uusia asioita ja testattava rajojamme. Vain siten voimme kehittää entistä turvallisempia ja kestävämpiä renkaita myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

TALOUDELLINEN KATSAUS 2018

Taloudellinen katsaus 2018 sisältää toimitusjohtajan katsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen. Hallituksen toimintakertomus sisältää myös selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista.

Yritysvastuuraportti 2018

Yritysvastuuraportti 2018 on laadittu GRI-standardien mukaisesti, ja se on riippumattoman kolmannen osapuolen varmentama. Yritysvastuuraportti kuvaa Nokian Renkaiden vastuullisuustyötä sekä vuoden 2018 toimia niin tuoteturvallisuuden ja -vastuun kuin sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun saralla.

Yritysvastuuraportti 2018 (pdf) 

Medialle

Markkinointi ja viestintä

Autamme mediayhteenotoissa, jotka liittyvät Nokian Renkaiden kansainväliseen liiketoimintaan. Tavoitat meidät helposti myös sähköpostitse osoitteessa media@nokiantyres.com tai etunimi.sukunimi@nokiantyres.com.

Lisätietoa löydät myös Media-osiostamme. Olemme keränneet sinne viimeisimmät lehdistötiedotteet, julkaisut jne.

Markkinointi

Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointijohtaja
Puh. +358 10 401 7940
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com

Konserniviestintä

Päivi Antola
Johtaja, Sijoittajasuhteet ja konserniviestintä
Puh. +358 10 401 7327
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com

Tarja Kuittinen
Viestintäpäällikkö
Puh. +358 10 401 7912
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com

Tuoteviestintä

Teemu Sainio
Content & Product Marketing Manager
Puh. +358 10 401 7296
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com