FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

Media

Äärimmäisten olojen asiantuntija, turvallisuuden edelläkävijä

Tietoa ja tarinaa, kuvia ja lisätietoa maailman pohjoisimman rengasvalmistajan toiminnasta.

Mediakitit

Yritys- ja sijoittajatieto

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa.

Kesärenkaat

Kesärenkaat

Renkaat ovat auton tärkein aktiivinen turvavaruste: ainoa kosketuskohta tiehen. Viisas päätyy laatutuotteeseen. Se on turvallinen ja taloudellinen valinta.

Vertailutestit

Eri olosuhteisiin räätälöimämme turvalliseen tuotevalikoimaan voit luottaa kaikissa tilanteissa. Tutustu automedioiden vertailuihin.

Vertailutestit
Testirengaspolitiikka
Testimanipulaatio FAQ

Historia

Nokian Renkaat Oyj on vuonna 1988 perustettu yhtiö. Yhtiön juuret ulottuvat vuoteen 1898, jolloin perustettiin Suomen Gummitehdas Oy. Henkilöautonrenkaiden valmistus alkoi vuonna 1932 ja maailman ensimmäinen talvirengas valmistui vuonna 1934.

Innovatiivisuus

Tuotekehityksemme keskiössä olet sinä, ja muut autoilijat, joiden arkea ja turvallisuutta tahdomme parantaa.

Vastuullisuus

Ympäristöasioissa vastuullisuus merkitsee turvallisia ja ympäristölle ystävällisiä tuotteita sekä tehokkaita ja alan parhaita tuotantoprosesseja.

Maailmanennätyksiämme

Ääriolosuhteissa testaaminen on toimintamme kovinta ydintä ja vaatii ainutlaatuista osaamista. Meidän on kokeiltava uusia asioita ja testattava rajojamme. Vain siten voimme kehittää entistä turvallisempia ja kestävämpiä renkaita myös tulevaisuudessa.

Maailman ensimmäinen talvirengas esiin ponnahtavilla nastoilla

Vallankumouksellinen Nokian Hakkapeliitta -konseptirengas ja sen uniikki nastateknologia viitoittavat tulevaisuutta. Kuljettaja voi napin painalluksella saada pitoa parantavat nastat ponnahtamaan esiin. Kun nastoja ei tarvita, nastat vedetään takaisin renkaaseen.

Uusi SnapSkan-teknologia

SnapSkan-teknologia

Nokian Renkaiden yhdessä rengas- ja autonhuoltopalveluketju Vianorin kanssa toteuttama uusi SnapSkan-teknologia kertoo autoilijalle renkaiden urasyvyyden ja milloin on aika vaihtaa renkaat. Huipputason 3D-skannausteknologiaan perustuva SnapSkan on nopea ja palvelee ajoneuvon kuljettajaa päivittäisillä reiteillä.

Materiaalipankki

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja.  Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan. Tuotekuvien käytöstä markkinoinnissa ja mainonnassa tulee sopia erikseen Nokian Renkaiden viestintäosaston kanssa. 

Lehdistömateriaalit
Kirjaudu materiaalipankkiin
Näin saat käyttäjätunnuksen 

Vuosikertomukset

PDF-muodossa julkaistavat Vuosikatsaus ja Taloudellinen katsaus 2017 sisältävät yhtiön tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen. Hallituksen toimintakertomus sisältää myös selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista.

Yritysvastuuraportit

Nokian Renkaat Oyj on julkaissut vastuullisuusraporttinsa vuodelta 2017. Raportti on laadittu GRI Standards -ohjeiston Core-tason vaatimusten mukaisesti, ja se on riippumattoman kolmannen osapuolen varmentama. Yritysvastuuraportti kuvaa Nokian Renkaiden vastuullisuustyötä sekä vuoden 2017 toimia niin tuoteturvallisuuden ja -vastuun kuin sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun saralla.