Media

Media

Äärimmäisten olojen asiantuntija, turvallisuuden edelläkävijä

Tietoa ja tarinaa, kuvia ja lisätietoa maailman pohjoisimman rengasvalmistajan toiminnasta.

Materiaalipankki

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja.  Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan. Tuotekuvien käytöstä markkinoinnissa ja mainonnassa tulee sopia erikseen Nokian Renkaiden viestintäosaston kanssa.

Materiaalipankki medialle ja yhteistyökumppaneille

Vertailutestit

Vertailutestit

Eri olosuhteisiin räätälöimämme turvalliseen tuotevalikoimaan voit luottaa kaikissa tilanteissa. Tutustu automedioiden vertailuihin.

Historia

Historia

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan vahvat juuret ulottuvat jo yli sadan vuoden taakse. Tänä päivänä tuo vuosikymmenten saatossa kasvanut erikoisosaaminen näkyy innovaatioina, jotka tarjoavat turvallisia kilometrejä ja mielenrauhaa miljoonille tielläliikkujille. Historiamme on pitkä mutta tarinamme on vasta alussa.  

Maailmanennätyksiämme

Maailmanennätyksiämme

Ääriolosuhteissa testaaminen on toimintamme kovinta ydintä ja vaatii ainutlaatuista osaamista. Meidän on kokeiltava uusia asioita ja testattava rajojamme. Vain siten voimme kehittää entistä turvallisempia ja kestävämpiä renkaita myös tulevaisuudessa.

Medialle

Markkinointi ja viestintä

Autamme mediayhteydenotoissa, jotka liittyvät Nokian Renkaiden kansainväliseen liiketoimintaan. Tavoitat meidät helposti myös sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai [email protected].

Lisätietoa löydät myös Media-osiostamme. Olemme keränneet sinne viimeisimmät lehdistötiedotteet, julkaisut jne.

Markkinointi

Iida Huurtela
Marketing Manager, Finland
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com

Konserniviestintä

Media Team

Sähköposti
media@nokiantyres.com

Elina Lehtinen
Johtaja, ulkoinen viestintä
Puh. +358 10 401 7361
Sähköposti
etunimi.sukunimi@nokiantyres.com