Kitkarenkaat henkilöautoon

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Renkaat käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää tuotteita ja palveluitamme, ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Nokian Renkaat käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää tuotteita ja palveluitamme, ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Kuinka tarkastat rengaskokosi

Autoosi sopiva rengaskoko ilmoitetaan numero- ja kirjainyhdistelmällä, kuten 205/55 R 16 94 V XL. Voit tarkistaa oikean koon nykyisten renkaittesi sivupinnasta tai auton rekisteriotteesta.

  1. Leveys esim. 205
  2. Korkeus esim. 55
  3. Vannekoko esim. 16

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5

testivoittaja sähköautot hakkaturva

KITKARENGAS HENKILÖAUTOIHIN

Hakkapeliitta R5 on kitkarengas henkilöautoihin. Se varmistaa tinkimättömän pidon ja älykkäät ajo-ominaisuudet talven jokaisena päivänä.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

sähköautot hakkaturva

KITKARENGAS SÄHKÖAUTOIHIN JA HYBRIDEIHIN

Hakkapeliitta R5 EV on henkilöautoihin, crossovereihin ja katumaastureihin tarkoitettu kitkarengas.

Tutustu renkaaseen

Valitse oikeat kitkarenkaat henkilöautoon

Nastarenkaat ovat olleet pitkään itsestäänselvä valinta talvirenkaaksi monelle suomalaiselle autoilijalle. Samaan aikaan monissa Euroopan maissa kitkarenkaat ovat ensisijainen talven rengastyyppi, sillä nastarenkaiden käyttö ei kaikissa maissa ole edes sallittua. Rengasteknologian kehittyessä markkinoille on kuitenkin tullut hyviä vaihtoehtoja nastarenkaiden lisäksi, jotka ovat yhtä lailla turvallinen valinta talvirenkaaksi Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Nokian Renkaat on pitkän ja huolellisen tuotekehityksen sekä vuosien asiantuntemuksen tuloksena luonut kitkarenkaat, jotka antavat turvaa myös pohjoisen lumisilla teillä. Tutustu valikoimaan ja löydä henkilöautoosi luotettavat talvirenkaat, nastoilla tai ilman. Renkaiden valinnan avuksi voit hakea sopivia talvirenkaita Nokian Renkaiden rengashaun avulla. Syötä hakuun autosi rekisteritunnus, malli tai rengaskoko ja tutustu tarkemmin autoosi sopiviin vaihtoehtoihin.

 

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
18777
4.5
Nokian Hakka Black 2