Henkilöautonrenkaat

Henkilöautonrenkaat

VAATIVIEN OLOSUHTEIDEN ASIANTUNTIJA

Henkilöautonrenkaat-liiketoimintayksikkö kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia talvi-, kesä- ja all season -renkaita henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin. Toimimme premium-renkaiden segmentissä ja keskitymme jälkiasennusmarkkinoihin.

Nokian Renkaiden tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, mikä tarkoittaa luotettavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa. Jokapäiväiseen ajoon laaturenkaat tarjoavat polttoainesäästöjä, ympäristöystävällisyyttä ja ajomukavuutta. Tuotteemme syntyvät huolellisen tuotekehityksen ja monipuolisen testaamisen lopputuloksena. Uudet rengasinnovaatiot ovat siivittäneet menestystämme aina siitä lähtien, kun kehitimme maailman ensimmäisen talvirenkaan lähes sata vuotta sitten.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa eri markkinoiden ja kuluttajien vaatimukset täyttävien renkaiden kehittämiseksi. Tärkeimpiä markkinoitamme ovat Pohjoismaat, Pohjois-Amerikka sekä Keski-Eurooppa. Tuotteitamme on saatavilla kaikkiaan noin 55 maassa. Nokian Tyres Hakkapeliitta ja Nokian Tyres Hakka ovat tunnetuimpia tuotebrändejämme.

TUTUSTU UUSIMPIIN HENKILÖAUTONRENKAISIIMME