18. marraskuu 2020 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Turvallisia ja taloudellisia joka sään kilometrejä keskikokoisille kuorma-autoille – 19.5”-koot täydentävät Nokian E-Truck -tuotesarjan

Koko Nokian E-Truck -kuorma-autonrenkaiden valikoima on luotu ajatellen hyvää tasapainoa taloudellisten ja huolettomien kilometrien sekä erinomaisten joka sään ominaisuuksien välillä. Viimeisin lisäys tuotesarjaan pitää sisällään keskikokoisille kuorma-autoille sopivia rengaskokoja. Uusi 19.5”-koko täydentää valikoiman, ja sen myötä myös 12–16-tonniset keskikoon jakeluautot pääsevät hyötymään Nokian E-Truck -renkaiden tarjoamasta valmiudesta joka vuodenajan haasteisiin.

Alueellinen sekä kaupunkien sisäinen nouto- ja jakeluliikenne asettaa omat haasteensa renkaille. Keskustan tiukoissa käänteissä ja ahtailla sisäpihoilla luoviminen vaatii tarkkoja ajo-ominaisuuksia. Esikaupunkien sivutiet puolestaan muuttuvat liukkaiksi lumesta talvikuukausina. Ja koko ajan renkaita vaanii kestopäällysteen hiertävä, käyttöikää lyhentävä kulutus.

“Suuremmista Nokian E-Truck -sarjan renkaista jo löytyykin jämeriä, vaikuttavan käyttöiän tarjoavia pintakuvioita”, kertoo tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Renkailta. “Uusia 19.5-kokoja suunnitellessamme kehitimme niitä edelleen ja yhdistimme viimeisimmän pintakuviomuotoilun hiertävää kulutusta kestävään erikoiskumiseokseen”

 

Keskustojen kaduilta esikaupunkeihin

Uudet Nokian E-Truck Steer 19.5 sekä Nokian E-Truck Drive 19.5 -kuorma-autonrenkaat on suunniteltu tarjoamaan paras suorituskykynsä paikalliskuljetuksissa ja kaupunkien kaduilla. Ne täydentävät Nokian E-Truck -rengassarjaa, johon kuuluu nyt kokoja raskaiden kuorma-autojen renkaista pienempien hyötyajoneuvojen kokoihin.

“Yhdessä aiemmin tänä vuonna julkistettujen 17.5-kokoisten kuorma-autonrenkaiden kanssa voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa kattavalla rengasvalikoimalla”, sanoo Teppo Siltanen. ”Nyt koko kaluston alla voi pyöriä yhtä hyvät käyttöominaisuudet tarjoavat renkaat.”

 

Etua joka säälle

Pitkän käyttöiän lisäksi kaikki Nokian E-Truck -renkaat loistavat valmiudellaan vaihteleviin sääoloihin.

“Meillä on pitkät perinteet hyvien talviominaisuuksien saavuttamisesta uhraamatta käyttöikää tai täsmällistä ajettavuutta”, kertoo Teppo Siltanen. ”Kaikissa Nokan E-Truck -sarjan renkaissa on 3PMSF-merkintä, jolloin talvikeli ei hidasta menoa.”

 

Rengas ohjausakselille

Nokian E-Truck Steer 19.5 -rengas on vakaa ja luotettava etuakselin rengas keskikokoisiin jakeluautoihin. Sen hyvistä ajo-ominaisuuksista on kiittäminen vankkaa pintakuviota, ja renkaan tasainen kulumismuoto takaa pitkän ja huolettoman käyttöiän. Erityiset polveilevat ja leveät urat estävät tehokkaasti kivien takertumista.

 

Rengas vetoakselille

Nokian E-Truck Drive 19.5 -rengas on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön vaativassa kaupunki- ja paikallisliikenteessä. Jotta pito pysyisi hyvänä ja ajettavuus varmana kaikissa olosuhteissa, kuuluu renkaan ominaisuuksiin erikoiskumiseoksesta valmistettu tiheä palakuviointi sekä keskeltä avoin pintakuvio puoliavoimella olkapäärakenteella. Optimoitu pintakuvion porrastus tarjoaa vakaan kulun ja mukavan, turvallisen ajettavuuden.

 

Valmiina tulevaisuuteen

Jakeluajo kehittyy koko ajan. Niin markkinat kuin lainsäädäntökin vaativat hiljaisia, ketteriä ja vähäpäästöisiä kuljetuksia, ja sähköiset jakeluautotkin tekevät tuloaan.

“Kaupunkiliikenne ja paikalliskuljetukset ovat siirtymässä kohti kevyempiä, hiljaisempia ja vähemmän saastuttavia kulkuneuvoja, mikä on tervetullutta kehitystä”, Teppo Siltanen kertoo. ”Se mahdollistaa joustavamman liikenteen ja puhtaamman ilman – joten Nokian Renkaat tarjoaa mielellään muutosta vauhdittavia renkaita!”

 

Lisätietoja:

Ari Maunula, liiketoimintajohtaja, Nokian Raskaat Renkaat Oy

[email protected], puh. 010 401 7521

 

Teppo Siltanen, tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy

[email protected], puh. 010 401 7709

 

Lisätietoja ja kuvia:

Valokuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/e-truckPR

Tuotesivu: www.nokianrenkaat.fi/e-truck-urban

Yrityssivusto: www.nokianrenkaat.fi/raskaat