Nokian E-Truck 17.5- ja 19.5 -perheet

Joka sään renkaat paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen

löydä jälleenmyyjä

17.5" ja 19.5" – rengasperhe laajenee

Nokian E-Truck -rengassarja 22.5” koossa on osoittanut luotettavuutensa keski- ja pitkän matkan maantiekuljetuksissa. Nyt samoja taloudellisia kilometrejä on tarjolla myös paikallis- ja kaupunkiliikenteelle.

 

Kun työpäivät ovat pitkiä ja kiireisiä, tarjoaa renkaan kestävä kumiseos hyvän suojan keskustan katujen sekä esikaupunkien teiden hiertävää kulutusta vastaan.

JOKAISELLE AKSELIPAIKALLE

Nokian E-Truck Steer 17.5- ja 19.5 -eturenkaat antavat vakaan ja tarkan ohjattavuuden Nokian E-Truck Drive 17.5- ja 19.5 -vetorenkaiden puolestaan tarjotessa luotettavaa pitoa. 

TEHTY KAUPUNKIAJOON

Kun työpäivät ovat pitkiä ja kiireisiä, tarjoaa renkaan kestävä kumiseos hyvän suojan keskustan katujen sekä esikaupunkien teiden hiertävää kulutusta vastaan.  

VETOKYKYÄ VUODEN YMPÄRI

Jotta toimitukset pysyisivät nopeina ja bussimatkat täsmällisinä myös lumen ja sohjon vallatessa kadut, on kaikissa Nokian E-Truck -sarjan renkaissa 3PMSF-merkintä. 

Nokian E-Truck 17.5 and 19.5 families - <p>Joka sään renkaat paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen</p>

Soveltuu näihin koneisiin

Paikallisjakelu Kaupunkibussit

Soveltuvat maastot

Maantie Alueellinen Kaupunki

Varmuutta Vuoden ympäri

Talven liukastaessa kadut, Nokian E-Truck 17.5 ja 19.5 -renkaiden 3PMSF-merkintä varmistaa ensiluokkaiset talviajo-ominaisuudet.

3PMSF M+S 

"White Hell" – missä renkaamme testataan

#Uusi

NOKIAN E-TRUCK 19.5 STEER

Nokian E-Truck Steer 19.5 on vakaa ja luotettava keskikokoisten kuorma-autojen eturengas, jonka jämerä pintakuvio tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet 12–16 tonnin painoluokassa. Renkaan pitkän käyttöiän takaa tasainen kulumismuoto, ja rengas on miellyttävän hiljainen.

#Uusi

NOKIAN E-TRUCK 19.5 DRIVE

Nokian E-Truck Drive 19.5 on suunniteltu vaativaan joka sään kaupunki-, esikaupunki- ja alueelliseen liikenteeseen. Pitoa ja varmuutta ympäri vuoden tarjoaa erikoiskumiseoksesta valmistettu tiheä palakuvio. Pintakuvion edistyksellinen muotoilu tarjoaa vakaan, turvallisen ja mukavan ajettavuuden.

Nokian E-Truck Steer 17.5

Jämäkkä ohjausakselin rengas paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen.

Nokian E-Truck Drive 17.5

Jämäkkä vetorengas paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen.

KUORMA-AUTON JA LINJA-AUTON RENKAAT

Nokian Renkaiden kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin varmistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Omissa testikeskuksissamme Ivalossa ja Nokialla tehdään testejä äärimmäisissä olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina. Renkaita jatkokehitetään ajamalla miljoonia kilometrejä eri käyttöympäristöissä ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

RENGASTURVALLISUUS

RENGASTURVALLISUUS

Rengaspaineisiin liittyy vakava räjähdysriski, voimakkaat rengaskoneet aiheuttavat vaaratilanteita ja renkaiden kanssa työskentelyyn liittyy myös monia muita terveysriskejä. Tärkeintä on tunnistaa riskit ennalta ja pyrkiä hallitsemaan ne toimimalla tehokkaasti.

TEKNINEN KÄSIKIRJA

TEKNINEN KÄSIKIRJA

Tämä tekninen käsikirja toimii oppaana, jonka avulla voit löytää oikean renkaan työtäsi varten ja tehdä työtä huoletta. Renkaita ja lisätarvikkeita koskevien tietojen lisäksi tämä ohjekirja keskittyy kunkin tuotekategorian erityisvaatimuksiin.

MATERIAALIPANKKI

MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja. Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan.