Renkaat

Renkaat

RENKAITA, JOILLA TYÖ SUJUU

Työnteko ei odottele aurinkoisia päiviä ja helppoja keikkoja. Työtä tehdessä kestävyys, ajettavuus ja käyttöolosuhteet venyvät äärimmilleen. Joka päivä, ympäri vuoden. Me Nokian Renkailla innovoimme jatkuvasti voidaksemme siirtää raskaiden renkaiden äärirajoja edemmäs ja tarjota sinulle luotettavia työkaluja. Olosuhteista riippumatta.

Lisätietoa renkaista

Rengasturvallisuus

Tuotetietoa

Esitteet
Maatalous ja urakointi

Maatalous ja urakointi

Nokian Raskaat Renkaat tarjoaa laajan valikoiman erikoisrenkaita maatalouden nopeasti muuttuviin vaatimuksiin.

METSÄTALOUS

METSÄTALOUS

Metsäkoneen rengas on erittäin kehittynyt huipputuote. Sen valmistaminen vaatii hienovaraista osaamista, intohimoa sekä läsnäoloa aidossa käyttöympäristössä

MAANSIIRTO JA TIENHOITO

MAANSIIRTO JA TIENHOITO

Pitkäjänteisen kehitystyön ansiosta vankat ja kestävät maanrakennus- ja tienhoitokaluston renkaamme toimivat pohjolan vaativissa oloissa.

Maanalainen kaivostyö

Maanalainen kaivostyö

Kaivos- ja tunnelikonerenkaiden maailmaan kuuluu paljon viiltoja ja kolhuja. Kuormat ovat raskaita ja maasto on erittäin haastavaa, joten kaivosrenkaat ovat aivan oma luokkansa renkaiden maailmassa.

Satamat ja terminaalit

Satamat ja terminaalit

Satamarenkaat ovat erikoisrenkaita, joilta vaaditaan sekä kulutuskestävyyttä että kustannustehokkuutta. Nokian Raskaat Renkaat kehittää materiaalinkäsittelyyn tarkoitetut renkaansa yhteistyössä maailman johtavien konevalmistajien kanssa.

KUORMA- JA LINJA-AUTOT

KUORMA- JA LINJA-AUTOT

Nokian Renkaiden kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin, mahdollistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa.

MAASTOKUORMA-AUTOT JA SOTILASAJONEUVOT

MAASTOKUORMA-AUTOT JA SOTILASAJONEUVOT

Nokian Raskaat Renkaat räätälöi ja kehittää erikoistuotteita, joiden taustalla on kattava kokemus, asiantuntemus ja luova intohimo. Maastokuorma-autojen ja sotilasajoneuvojen renkaat ovat esimerkkejä tästä erikoisosaamisesta.

PINNOITUSMATERIAALIT

PINNOITUSMATERIAALIT

Noktop-pinnoitusmateriaalit on kehitetty asiakaspalautteen perusteella optimaalisiksi kaikkiin tie- ja liikenneolosuhteisiin sekä jokaiseen vuodeniakaan ja erilaisten kuljettajien tarpeisiin. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Tarjoamme Noktop-käyttäjille teknistä tukea ja kaikki toimintamme perustuu nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin.