Täydellistä yhteispeliä

Täydellistä yhteispeliä

Nokian Renkaiden pyöräpaketit  

Valitse sopivin vanne

 

VANTEET JA RENKAAT – TEHTY TOIMIMAAN TÄYDELLISESTI YHDESSÄ

Renkaat ja vanteet kulkevat käsi kädessä – miksi emme siis suunnittelisi niitä täydentämään toisiaan? Nokian Renkaiden pyöräpaketit tuovat mukavuutta, turvallisuutta ja vakautta niin pelloille, metsiin, teille kuin työmaillekin. Ne vähentävät rengasvaurion riskiä, parantavat koneesi suorituskykyä ja tukevat työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta ennen kaikkea saat renkaat vanteilla yhden luukun periaatteella, jolloin kokonaisuus on paremmin hallittavissa, ja saat kaiken tarvitsemasi tuen yhdestä paikasta.

Täydellinen sopivuus joka osa-alueella

 

Renkaisiisi sopivat vanteet

Koneeseesi sopivat pyörät

Työhösi sopiva pyöräpaketti

Miksi valita Nokian Renkaiden pyöräpaketti?

 

Täydellistä yhteispeliä

Varta vasten toisilleen suunnitellut ensiluokkaiset vanteet ja huipputason premium-renkaat parantavat koneesi suorituskykyä ja vähentävät esimerkiksi renkaan vanteella pyörähtämisen riskiä.

Yksi toimittaja

Kun koko pyöräpaketin saa yhdessä paketissa ja yhdestä paikasta, on kalustonhallinta selkeämpää. Takuu-, tuki- ja vastuuasiat ovat kaikki saman katon alla.

Nokian-Tyres-Ground-King-with-wheel-perspective.png

 

Huippulaatua

Huipputason renkaat ansaitsevat vanteet, joiden laadusta ei ole tingitty. Kiinnitämmekin suunnittelu -ja valmistusprosessissamme erityistä huomiota jokaiseen yksityiskohtaan, ja käytämme parhaita materiaaleja, jotka soveltuvat myös haastavimpiin käyttötarpeisiin.  

Enemmän valinnanvaraa

Kun työsi vaatii juuri sille räätälöityä pyörää, ei tehdasvalmisteisesta laadusta ole syytä tinkiä. Oli kyse sitten erityisestä koneeseesi sopivasta väristä, epätavallisesta koosta tai vaikka paripyöräasennuksen tarpeesta, Nokian Renkaiden vanteet valmistetaan aina tarpeitasi vastaaviksi.

PYÖRÄPAKETIT METSÄTÖIHIN

Jämerää luotettavuutta traktori-, juontokone-, harvesteri- ja kuormakonekäyttöön.

Pyöräpaketit metsätöihin

PYÖRÄPAKETIT MAATALOUSKÄYTTÖÖN

Voimaa ja monikäyttöisyyttä traktoreille, perävaunuille ja kompakteille kuormaajille.

Pyöräpaketit maatalouskäyttöön

PYÖRÄPAKETIT MAANSIIRTOTÖIHIN

Vakautta kaivinkoneille ja kaivurikuormaajille.

Pyöräpaketit maansiirtotöihin

Löydä sinulle sopivat vanteet

VANTEET KAIKKIIN TARPEISIIN

Etsit sitten asennusvalmista pyöräpakettia, paripyörä- tai säädettävän leveyden asennusta – tai ehkä tarpeisiisi alusta asti räätälöityä, täydellisen omannäköistä lopputulosta – jokainen Nokian Renkaiden vanne valmistetaan viimeistä piirtoa myöten toiveittesi mukaisiksi. Vanteen perusmittojen lisäksi voit itse valita venttiilin suojukset, tarvittavat vahvikkeet ja muut yksityiskohdat – kuten värin.