Nokian Tyres E-Truck Steer 19.5

Jämäkkä ohjausakselin rengas keskiraskaiden kuorma-autojen paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen

Löydä jälleenmyyjä

Nokian Tyres E-Truck Steer 19.5 on vakaa ja luotettava keskikokoisten kuorma-autojen eturengas, jonka jämerä pintakuvio tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet 12–16 tonnin painoluokassa. Renkaan pitkän käyttöiän takaa tasainen kulumismuoto, ja rengas on miellyttävän hiljainen.

 

Miellyttävää jakelua

Jotta päivittäiset ajot olisivat mukavia, tarjoaa renkaan edistyksellinen pintakuvio vakaan ajotuntuman ja tarkan ohjauksen.

Tehty paikallis- ja kaupunkiajoon

Kun työpäivät ovat pitkiä ja kiireisiä, tarjoaa renkaan kestävä kumiseos hyvän suojan keskustan katujen sekä esikaupunkien teiden hiertävää kulutusta vastaan.

Varmuutta vuoden ympäri

Talven liukastaessa kadut, Nokian Tyres E-Truck Steer 19.5 -renkaan 3PMSF-merkintä varmistaa ensiluokkaiset talviajo-ominaisuudet.

Nokian Tyres E-Truck Steer 19.5 - Jämäkkä ohjausakselin rengas keskiraskaiden kuorma-autojen paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen

Soveltuu näihin koneisiin

Paikallisjakelu

Soveltuvat maastot

Maantie Alueellinen Kaupunki

Varmuutta vuoden ympäri

Kun talvi liukastaa kadut, Nokian Tyres E-Truck 17.5- ja 19.5 -renkaiden 3PMSF-merkintä varmistaa ensiluokkaiset talviajo-ominaisuudet.

M+S 3PMSF

“White Hell” – missä renkaamme testataan

Tekniset tiedot

285/70R19.5 145/143M Nokian Tyres E-Truck Steer

LI / SS
145/143M
LI / SS 145/143M
TuotekoodiRRC-luokkaMärkäpitoluokkaMelu dBMelutasoM + S3PMSF
T675262 C C 67 dB A Kyllä Kyllä
Tuotekoodi T675262
RRC-luokka C
Märkäpitoluokka C
Melu dB 67 dB
Melutaso A
M + S Kyllä
3PMSF Kyllä
EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

265/70R19.5 140/138M Nokian Tyres E-Truck Steer

LI / SS
140/138M
LI / SS 140/138M
TuotekoodiRRC-luokkaMärkäpitoluokkaMelu dBMelutasoM + S3PMSF
T675263 C B 68 dB A Kyllä Kyllä
Tuotekoodi T675263
RRC-luokka C
Märkäpitoluokka B
Melu dB 68 dB
Melutaso A
M + S Kyllä
3PMSF Kyllä
EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

Kysymyksiä?

KUORMA-AUTON JA LINJA-AUTON RENKAAT

Nokian Renkaiden kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin varmistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Omissa testikeskuksissamme Ivalossa ja Nokialla tehdään testejä äärimmäisissä olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina. Renkaita jatkokehitetään ajamalla miljoonia kilometrejä eri käyttöympäristöissä ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

RENGASTURVALLISUUS

RENGASTURVALLISUUS

Rengaspaineisiin liittyy vakava räjähdysriski, voimakkaat rengaskoneet aiheuttavat vaaratilanteita ja renkaiden kanssa työskentelyyn liittyy myös monia muita terveysriskejä. Tärkeintä on tunnistaa riskit ennalta ja pyrkiä hallitsemaan ne toimimalla tehokkaasti.

TEKNINEN KÄSIKIRJA

TEKNINEN KÄSIKIRJA

Tämä tekninen käsikirja toimii oppaana, jonka avulla voit löytää oikean renkaan työtäsi varten ja tehdä työtä huoletta. Renkaita ja lisätarvikkeita koskevien tietojen lisäksi tämä ohjekirja keskittyy kunkin tuotekategorian erityisvaatimuksiin.

MATERIAALIPANKKI

MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja. Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan.