Nokian Tyres Hakka Truck Coach

Varmasti pitävä ja hiljaisesti rullaava linja-auton rengas jokaiselle akselipaikalle

Osta renkaita

Pitkän matkan bussin täytyy pysyä aikataulussa sekä tarjota matkustajille hiljainen, turvallinen ja mukava kyyti – taloudellisesti ja kaikissa olosuhteissa. Nokian Tyres Hakka Truck Coach on ympärivuotinen joka sään rengas pääteillä ajavien linja-autojen jokaiselle akselipaikalle – erityisesti ohjausakselille. Pitkää erikoisrenkaiden osaamista hyödyntävät all season -renkaat tarjoavat turvallisuutta varmalla joka sään pidollaan, mukavuutta hiljaisella ja tasaisella rullaamisellaan ja taloudellisuutta pitkällä käyttöiällään.  

 

Turvallisuus – hallittua matkantekoa 

Turvallisten matkojen varmistamiseksi Hakka Truck Coach -renkaassa on pitoa parantava lamellointi ainutlaatuisilla herättimillä sekä optimoitu avoin kuviomuoto. Näin ympärivuotiset renkaat tarjoavat varmaa joka sään pitoa sekä ennustettavaa ajettavuutta – ja pysyt aina tilanteen herrana. 

 

Mukavuus – sujuvaa ja hiljaista ajoa  

Matala rengasmelu parantaa niin kuljettajan työoloja kuin matkustusmukavuuttakin. Myös lainsäädäntö vaatii entistä hiljaisempia raskaan kaluston renkaita. Hakka Truck Coach -renkaan kumiseos ja pintakuvio on optimoitu sujuvaa ja hiljaista ajoa ajatellen. 

 

Taloudellisuus – luotettavia kilometrejä 

Seisokkien vähentämiseksi ja rengaskulujen pienentämiseksi Hakka Truck Coach -rengas kuluu hitaasti ja tasaisesti. Rengasvaurion riskiä pienentävät kivien takertumista estävät Rock Resistor -urat, ja renkaan tasainen rullaaminen tekee ajosta taloudellisempaa. 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach - Varmasti pitävä ja hiljaisesti rullaava linja-auton rengas jokaiselle akselipaikalle

Soveltuu näihin koneisiin

Kaupunki-linja-autot Pitkän matkan linja-autot

Soveltuvat maastot

Maantie

Nokian Tyres Hakka Truck -perhe

TURVALLISUUTTA JA AJOKILOMETREJÄ JOKAISELLE AKSELIPAIKALLE

Koko Nokian Tyres Hakka Truck -rengasvalikoima on suunniteltu luotettaviin, taloudellisiin ja mukaviin kuljetuksiin ympäri vuoden. Renkaiden ominaisuudet on hiottu huippuunsa tasaisen varmaa joka kelin suorituskykyä silmällä pitäen, jolloin kokonaiskulut pienenevät ja kalusto pysyy liikenteessä. Lisäksi nautit ajamisen varmuudesta kaikilla teillä ja joka säällä.

”Saamme kilpailukykyisellä hinnalla melko lailla saman käyttöiän kuin paljon kalliimmilla vaihtoehdoilla.”

Rogier Staal
Toimitusjohtaja, Oostenrijk Group, Amsterdam, Alankomaat

”Noktop-uudelleenpinnoitus kasvattaa renkaiden käyttöikää. Renkaat ovat osoittautuneet hyviksi ja luotettaviksi päivittäisessä käytössä.”

Toni Österberg
Korjaamopäällikkö, Länsilinjat Oy, Tampere

Tekniset tiedot

295/80R22.5 154/149M Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
154/149M
LI / SS 154/149M
TuotekoodiRRC-luokkaMärkäpitoluokkaMelu dBMelutasoM + S3PMSF
T675271 D C 70 dB A Kyllä Kyllä
Tuotekoodi T675271
RRC-luokka D
Märkäpitoluokka C
Melu dB 70 dB
Melutaso A
M + S Kyllä
3PMSF Kyllä
EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

315/80R22.5 156/150L Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
156/150L
LI / SS 156/150L
TuotekoodiRRC-luokkaMärkäpitoluokkaMelu dBMelutasoM + S3PMSF
T675272 C C 69 dB A Kyllä Kyllä
Tuotekoodi T675272
RRC-luokka C
Märkäpitoluokka C
Melu dB 69 dB
Melutaso A
M + S Kyllä
3PMSF Kyllä
EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

EU-merkintä

Lue lisää EU merkinnöistä

Kysymyksiä?

Noktop Hakka Coach – vetopinta ympärivuotiseen käyttöön

Pinnoitus antaa uuden elämän linja-autonrenkaillesi. Noktop Hakka Coach -pinnoitteessa on kaikki Nokian Tyres Hakka Truck Coach -renkaan parhaat ominaisuudet ja se tarjoaa turvallisuutta luotettavalla joka sään pidollaan, mukavuutta hiljaisella ja tasaisella rullaamisellaan sekä taloudellisuutta pitkällä käyttöiällään.

 

NOKTOP.COM

 

KUORMA-AUTON JA LINJA-AUTON RENKAAT

Nokian Renkaiden kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin varmistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Omissa testikeskuksissamme Ivalossa ja Nokialla tehdään testejä äärimmäisissä olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina. Renkaita jatkokehitetään ajamalla miljoonia kilometrejä eri käyttöympäristöissä ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

RENGASTURVALLISUUS

RENGASTURVALLISUUS

Rengaspaineisiin liittyy vakava räjähdysriski, voimakkaat rengaskoneet aiheuttavat vaaratilanteita ja renkaiden kanssa työskentelyyn liittyy myös monia muita terveysriskejä. Tärkeintä on tunnistaa riskit ennalta ja pyrkiä hallitsemaan ne toimimalla tehokkaasti.

TEKNINEN KÄSIKIRJA

TEKNINEN KÄSIKIRJA

Tämä tekninen käsikirja toimii oppaana, jonka avulla voit löytää oikean renkaan työtäsi varten ja tehdä työtä huoletta. Renkaita ja lisätarvikkeita koskevien tietojen lisäksi tämä ohjekirja keskittyy kunkin tuotekategorian erityisvaatimuksiin.

MATERIAALIPANKKI

MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja. Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan.