Elämäsi turvallisella matkalla

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Testaa talvirengastietosi ja voita talvirenkaat

Testaa tietosi ja voita Hakkapeliitta-talvirenkaat. Opi samalla asioita, joita et luultavasti tiennyt talvirenkaista. Halutessasi voit myös osallistua pelkkään arvontaan.

Osallistu täällä

puhtaasti turvallinen

Uusi Hakkapeliitta R5 on kitkarengas henkilöautoihin. Se varmistaa tinkimättömän pidon ja älykkäät ajo-ominaisuudet talven jokaisena päivänä. Hakkapeliitta R5 on turvallisuutta puhtaimmassa muodossa: innovatiivinen yhdistelmä talvipitoa, hiljaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

HENKILÖAUTOIHIN
SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN
SUV-MALLEIHIN

VALITSE SEURAAVAN SUKUPOLVEN TURVALLISUUTTA

Uusin nastarenkaamme on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tekniikan Maailma- ja Moottori-lehtien talvirengasvertailujen voittaja Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 tuo seuraavan sukupolven turvallisuutta tilanteisiin, joissa sitä eniten tarvitaan.

HENKILÖAUTOIHIN
SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN
SUV-MALLEIHIN

ELECTRIC FIT™

Testattua sähköautoihin sopivaa turvallisuutta sekä mielenrauhaa matkallesi. 

LUE LISÄÄ

TALVITURVALLISUUTTA PAKETTI- TAI MATKAILUAUTOLLESI

Hanki kestävyyttä ja turvallisuutta töihin ja lomalle uusilla pakettiautoille suunnatuilla Hakkapeliitta -renkailla. Hakkapeliitta CR4 nastarengas ja Hakkapeliitta C4 -kitkarengas ovat molemmat varustettuja aramid -vahvistetuilla sivupinnoilla, jotka suojaavat ajomatkojasi epätasaisilla teillä.

NASTALLISTA TALVITURVALLISUUTTA PAKETTI- TAI MATKAILUAUTOLLESIHENKILÖAUTOIHIN

NASTATONTA TALVITURVALLISUUTTA PAKETTI- TAI MATKAILUAUTOLLESI SUV-MALLEIHIN

Tilaa uutiskirjeemme

Mitä kannattaa huomioida renkaiden valinnassa? Miksi ja miten renkaita huolletaan? Tilaa uutiskirjeemme, ja kasvata tietämystäsi rengasasioissa!

HAKKA-TURVA® ON LUPAUKSEMME SINULLE


Huonon tuurin sattuessa Hakka-turva pelastaa matkasi. Hakka-turva auttaa sinua nopeasti ja veloituksetta rengasrikon sattuessa.

LUE LISÄÄ JA AKTIVOI HAKKA-TURVASI

Löydä lähin Nokian renkaiden jälleenmyyjäsi

 

Löydä jälleenmyyjä