Electric Fit™

Electric Fit™

AINA YHTEENSOPIVAT RENKAAT SÄHKÖAUTOIHIN

TESTATTUA, SÄHKÖAUTOIHIN SOPIVAA TURVALLISUUTTA SEKÄ MIELENRAUHAA MATKALLESI.

ELECTRIC FIT™ ON TODISTE yhteensopivuudesta SÄHKÖAUTOIHIN SEKÄ TURVALLISESTA SÄHKÖAUTOILUSTA

Electric Fit™ tarkoittaa, että sähköautosi on varustettu renkailla, jotka sopivat saumattomasti laadukkaaseen ajoon sähköautolla. Electric Fit™ symboli kertoo, että voit luottaa renkaidesi turvalliseen ja kestävään suorituskykyyn kaikissa olosuhteissa.

VALITSE rengasKOKOSI

Electric Fit™ tarkoittaa, että teemme sähköautojen renkaiden valitsemisesta yksinkertaista: Kaikki premium-renkaamme sopivat laadukkaaseen ajoon sähköautolla. Valitse vain renkaan koko ja takaamme sen olevan saumattomasti yhteensopiva sähköautoosi.

AINA YHTEENSOPIVA AUTOSTASI RIIPPUMATTA

AINA YHTEENSOPIVA AUTOSTASI RIIPPUMATTA

Kaikki Nokian Tyres -renkaat voidaan asentaa sekä polttomoottori- että sähköautoihin. Turvallista ja korkealaatuista suorituskykyä vaativimmissakin olosuhteissa. Voit valita sen renkaan, jonka todella tarvitset – valitse Electric Fit™.

AINA LUOTETTAVAN TURVALLISET

AINA LUOTETTAVAN TURVALLISET

Vaativissa olosuhteissa ja odottamattomissa tilanteissa Nokian Tyres -renkaat takaavat täydellisen suorituskyvyn turvallisuuden ja mielenrauhan ylläpitämiseksi. Olipa kyseessä lumiset sivutiet, sateiset moottoritiet tai karkeat soratiet: Voit valita sen renkaan, jonka todella tarvitset – valitse Electric Fit™.

AINA TESTATTUA YHTEENSOPIVUUTTA UUSIMMAN AUTOTEKNOLOGIAN KANSSA

AINA TESTATTUA YHTEENSOPIVUUTTA UUSIMMAN AUTOTEKNOLOGIAN KANSSA

Kaikki Nokian Tyres -renkaat käyvät läpi jatkuvan prototyyppitestauksen. Olemme olleet yli 10 vuoden ajan edelläkävijöitä renkaiden testaamisessa sähköautoilla ja kaikki renkaamme sopivat sähköautoihin. Voit valita juuri sen renkaan, jonka tarvitset – valitse Electric Fit™.

RASKAAMPI KOKONAISPAINO

Raskaampi sähköauto vaatii enemmän renkailta pysähtyäkseen, mikä korostaa renkaiden kehittyneiden turvallisuusominaisuuksien tärkeyttä vaativilla pinnoilla ja yllättävissä tilanteissa.

SUURI VÄÄNTÖMOMENTTI

Suuren vääntömomentin sähköauto reagoi välittömästi, vaatiessaan samalla renkailta välitöntä ja tarkkaa ohjausvastetta. Luotettava ja helppo hallittavuus, jopa pidon äärirajoilla, on avain turvallisuuteen.

TEHOKKUUS

Tehokas sähköauto testaa renkaiden laatua korostaen korkealaatuista rakennetta ja materiaaleja. Kestävää suorityskykyä renkaiden koko elinkaaren ajan.

PARANNA AJOKOKEMUSTASI

Uskomme turvallisuuden olevan avain, joka avaa mahdollisuuden mukavaan ja korkealaatuiseen ajamiseen millä tahansa autolla. Valitsemalla yhteensopivaa turvallisuutta saat mielenrauhaa tulevalle matkallesi.

Ajomukavuuden ja mielenrauhasi takaamiseksi, kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka vähentävät rengasääniä ja lisäävät kestävyyttä haastavilla teillä. Turvallisuus liittyy myös energiatehokkuuden parantamiseen vähentämällä vierintävastusta ja kehittämällä kestäviä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä. Rakennamme maailman ensimmäistä hiilidioksidipäästötöntä rengastehdasta.

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™ TAKAA HUIPPULUOKAN TALVIAJOMUKAVUUDEN

Sähköautojen Nokian Tyres -talvirenkaisiin on käytetty Nokian Tyres SilentDrive™ -äänenvaimennusteknologiaa. Tuloksena on matalampi äänitaso, vähemmän melua matkustamossa ja lisää ajomukavuutta vastaamaan sähköautojen hiljaisuutta.

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™ mukana näissä talvirengasmalleissa

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

URANUURTAVAA RENKAIDEN KEHITYSTYÖTÄ SÄHKÖAUTOJEN ENSIMETREISTÄ ASTI

Nokian Renkailla on perintö maailmaa muuttavasta tutkimus- ja kehitystyöstä turvallisen ajamisen edistämiseksi kaikissa olosuhteissa - ja kaikilla ajoneuvoilla. Siitä lähtien, kun keksimme maailman ensimmäisen talvirenkaan vuonna 1934, olemme ottaneet uusia harppauksia renkaiden suorituskyvyn kehityksessä. Riippumatta muuttuvista ajoneuvovoimalinjoista, testaamme renkaiden yhteensopivuutta sekä saumatonta turvallista suorituskykyä raskaissa ja tehokkaissa sähköautoissa. Se, mikä oli kerran tulevaisuuden visio, on nyt osa jokapäiväistä Electric Fit™ -todellisuuttamme.

SÄHKÖAUTON RENKAIDEN HISTORIA

  • 2012 Maailmanennätys nopeimmasta ajosta jäällä (252,09 km/h (156,64 mph)) sähköautolla, samana vuonna kun Tesla esitteli Model S -mallin.
  • 2014 Maailman ensimmäinen erityisesti sähköautoille suunniteltu talvirengas ja samalla maailman ensimmäinen talvirengas A-energialuokan vierintävastuksella.
  • 2020 Maailman ensimmäinen sähköautoille suunniteltu nastarengas.

ELECTRIC FIT™

TESTATTUA, SÄHKÖAUTOIHIN SOPIVAA TURVALLISUUTTA SEKÄ MIELENRAUHAA MATKALLESI.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi