17. helmikuu 2012 08:24 kategoriassa Tuoteuutiset

Vianor kiertää Liebherr Finlandin, Sisun ja Vehon
kanssa Suomea maaliskuussa!Vianor toteuttaa Liebherr Finlandin, Sisun ja Vehon kanssa maaliskuussa maansiirtoalan ammattilaisille suunnatun yhteiskiertueen. Kiertue aloitetaan Vantaalta maanantaina 19.3. ja se huipentuu 30.- 31.3. Mansen Mörinöille Tampereelle. Kiertueen aikana liikutaan päivittäin uuteen kaupunkiin ja tapahtumapaikkoina toimivat erilaiset työmaat ja louhokset.

Kiertueen tapahtumapaikoilla maanrakentamisen ammattilaiset pääsevät tutustumaan uusiin koneisiin ja vaativaan ammattilaiskäyttöön kehitettyihin Nokian-renkaisiin. Tapahtumissa ovat esillä muun muassa Nokian Raskaiden Renkaiden ja Nokian kuorma-auton renkaiden OTR-uutuustuotteet sekä Nokian Renkaiden kesärengasmalliston tuoreimmat tulokkaat: Nokian Hakka Blue ja Nokian Rotiiva AT. Yksi huipputuotteista on uuden sukupolven maansiirtorengas Nokian Loader Grip 3.

- Uusi Nokian Loader Grip 3 on erityisesti pyöräkuormaajiin tehty palakuvioinen erikoisrengas. Renkaan laaja kosketusala ja vahva runkorakenne antavat vakaan ja tarkan ohjaustuntuman. Loader Grip 3 soveltuu erinomaisesti maansiirtokäyttöön vaativissa työkohteissa, sillä All-Steel Radial -rakenne varmistaa renkaan erinomaisen kestävyyden. Nyt on hyvä mahdollisuus tulla paikanpäälle koeajamaan rengasuutuus, kannustaa Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Tuomas Färlin.

Myös kuorma-auton renkaiden osalta on tapahtumissa mahdollisuus päästä tutustumaan uutuuksiin. On/off -rengasuutuus Nokian NTR 46 on suunniteltu etuakselille erityisesti sora-, puutavara- ja maitoautoihin ympärivuotiseen käyttöön. Avoin pintakuvio sekä kivenpoistajat pääurissa takaavat renkaan hyvän puhdistuvuuden sekä mainiot pito-ominaisuudet. Rengas sopii erinomaisesti karkeille alustoille repimislujan ja viillonkestävän erikoissekoituksensa ansiosta.

Kiertueella kulkee mukana Nokian Renkaiden, Nokian Raskaiden Renkaiden ja Vianorin asiantuntijoita, jotka ovat valmiita vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä kertomaan lisää renkaista ja niiden ominaisuuksista. Tapahtumat ovatkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan Nokian uuden sukupolven rengasuutuuksia käytännössä, tutustumaan Vianorin edistykselliseen raskaiden renkaiden palvelukonseptiin sekä esittämään kysymyksiä suoraan alan ammattilaisille.

Kiertue paikkakunnat ja päivämäärät (lähestymisohjeet löytyvät teiden varsilta):

 • Ma 19.3. Tuusula/Sammonmäki, Artesaaninkuja
 • Ti 20.3. Lahti / Tie 312, Kiskokatu 1
 • Ke 21.3. Lappeenranta/Rudus, Salpausselänkatu
 • To 22.3. Joensuu/Utran monttu
 • Pe 23.3. Siilinjärvi/ Tie 77, Vuorimäki
 • Ma 26.3. Oulu/ Rudus, Soramäentie 31
 • Ti 27.3. Ylivieska/ Takanen, Rahkalantie 10
 • Ke 28.3. Ilmajoki / Seinäjoentie 285
 • To 29.3. Turku / Rudus, Saramäki
 • Pe 30.3. Tampere / Vianor, Mansen-Mörinät, Nuutisarankatu 35 (www.mansenmorinat.fi)
 • La 31.3. Tampere /Vianor, Mansen-Mörinät, Nuutisarankatu 35

Lisätietoja:

Vianor Holding Oy
Markkinointipäällikkö
Juha Lehtinen
puh. 050-3084937
juha.lehtinen(at)vianor.com

Nokian Raskaat Renkaat
Tuotepäällikkö
Tuomas Färlin
puh. 010 401 7819
tuomas.farlin(at)nokiantyres.com

Nokian Renkaat Oyj
Myyntipäällikkö
Timo Vainio
Puh. 010 401 751
timo.vainio(at)nokiantyres.com

www.vianor.fi
www.nokianraskaatrenkaat.fi
www.nokianrenkaat.fi