27. elokuu 2008 08:45 kategoriassa Yhtiöuutiset

Uusi Nokian MPT Agile pitää sotilaan ja siviilin tanakasti tiellä

Maastokuorma-autoihin ja sotilasajoneuvoihin kehitetty Nokian MPT Agile on tehokas ja turvallinen valinta maastoon ja maantielle.

Yhteistyössä Suomen puolustusvoimien kanssa testattu palakuvioinen Nokian MPT Agile kantaa isotkin taakat varmasti ja jämäkästi. Rungon vankka monikerrosrakenne takaa vakaan ja kestävän kyydin niin polveilevassa metsämaastossa kuin karhealla maantiellä.
 
Uudessa Nokian MPT Agilessa (365/80 R 20) kulutuspinnan urien osuutta ja palojen nuolimaista kulmaa on kasvatettu isoveljeensä verrattuna (14.00 R 20). Tuloksena on  entistäkin parempi pito myös äkisti muuttuvalla talvikelillä liukkaalla jäällä tai märässä sohjossa. Vaativaan sotilaskäyttöön tarkoitetun renkaan talvipitoa parantaa erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu luonnonkumipohjainen kulutuspintasekoitus.
 
Laajan kosketusalan ansiosta Nokian MPT Agile toimii tehokkaasti myös kovilla alustoilla. Rengas on kovassakin vauhdissa kilpailijoihin verrattuna miellyttävän hiljainen. Ajotuntuma on varma ja konstailematon. Monipuolisen erikoisrenkaan vetokyky ja kestävyys pääsee oikeuksiinsa tilanteissa, joissa etenemiselle ei ole vaihtoehtoa. Ketterä rengas ei uuvu pehmeässä maastossa eikä terävässä kivikossa. Nuolimainen kuvio takaa helpon puhdistuvuuden, mikä lisää pitoa.
 
Nokian MPT Agilen kulutuspinnan numerorivistöstä (15 mm, 10 mm, 5 mm) voi tarkistaa jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Numerot häviävät yksitellen sitä mukaa, kun rengas kuluu. Renkaaseen on myös merkitty nastapaikat erikseen sotilas- ja siviiliajoneuvokäyttöön.
 
Uuden Nokian Agile MPT 365/80 R 20:n kantavuus on: 3550 kg / 90 km/h / 625 kPa
 
Tärkeimmät ominaisuudet:   

  • Vakaa ja kestävä sekä maastossa että maantiellä
  • Täsmällinen ajotuntuma, hiljainen rengasääni
  • Oivallinen pito myös talvella

Kuvia: www.nokiantyres.com/mptagile

Lisätiedot:


Jukka Hautala, markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7570, [email protected]

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544, [email protected]