26. toukokuu 2020 14:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Toni Silfverberg on nimitetty Nokian Renkaiden Marketing & Sales Excellence -yksikön johtajaksi ja Nokian Renkaiden johtoryhmän jäseneksi

Nokian Renkaat Oyj Yhtiötiedote 26.5.2020 klo 14.00

Toni Silfverberg on nimitetty 1.6.2020 alkaen Nokian Renkaiden uuden Marketing & Sales Excellence -yksikön johtajaksi. Silfverbergistä tulee myös Nokian Renkaiden johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi tuotteista ja markkinoinnista vastaavalle johtajalle Jukka Kasille. Silfverberg siirtyy tehtävään Nokian Raskaista Renkaista, missä hän on johtanut globaalia myyntiä ja markkinointia. Aikaisemmin Silfverberg on työskennellyt kansainvälisissä yhtiöissä kuten H+H International A/S ja Inion Oy, joissa hän toimi myynnin ja markkinoinnin, sekä talouden ja ICT:n johtotehtävissä.

– Tonin kokemuksesta on valtavasti hyötyä uudessa tehtävässä. Marketing & Sales Excellence -yksikön avulla kehitämme edelleen arvon luontia asiakkaillemme ja prosessejamme kuten liiketoiminnan digitalisointia. Tämä auttaa meitä kiihdyttämään kasvua Pohjois-Amerikassa ja Keski-Euroopassa sekä vahvistamaan markkinajohtajan asemaamme Pohjoismaissa ja Venäjällä, tuotteista ja markkinoinnista vastaava johtaja Jukka Kasi sanoo.

– Odotan innolla uutta tehtävää, jossa markkinointia ja myyntiä kehitetään globaalisti. Tärkein oppi urallani on ollut se, että voimme menestyä ainoastaan erinomaisen ryhmähengen ja toiminnan korkean läpinäkyvyyden avulla. Edessä on paljon työtä ja haasteita, oppeja ja iloa menestyksen kautta, Toni Silfverberg toteaa.  

 

Nokian Renkaat Oyj

Päivi Antola
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

Lisätietoja:

Toni Silfverberg, Marketing & Sales Excellence, johtaja, p. 010 401 7854
Jukka Kasi, tuotteista ja markkinoinnista vastaava johtaja, p. 010 401 7747