31. tammikuu 2022 15:14 kategoriassa Tuoteuutiset

Pitoa ja tehoa pehmeällä maastolla ja kivikossa - Nokian Forest King TRS 2+

Huolettomampia työpäiviä kestävillä ja teloja tukevilla renkailla 

Kun työpäivästä riippuen vastassa voi olla terävää kivikkoa tai upottavaa suota, renkaiden on pärjättävä maastossa kuin maastossa. Päätehakkuiden parissa työskentelevä Eetu Toroska arvostaa hakkuukoneen renkaissa ennen kaikkea kestävyyttä. ”Renkaiden kylkiin tulee jatkuvasti iskuja kivien ja kallioiden terävistä reunoista. Jos renkaat ovat huonolaatuiset, niissä on nopeasti paljon viiltoja ja halkeamia”, Toroska summaa. 

Toroska käyttää hakkuukoneenaan Metsä Hallio Oy:n omistamaa 1270G-harvesteria. Viimeisen puolen vuoden ajan hakkuukoneessa on ollut Nokian Forest King TRS 2+ -renkaat. ”Vaikka takana on jo noin 1 600 ajotuntia, ei renkaissa ole minkäänlaisia käytön jälkiä”, Toroska iloitsee. ”Olen käyttänyt renkaita kaikissa tilanteissa aina kivikoista erittäin pehmeisiin maastoihin asti, ja ne ovat pärjänneet jokaisessa tilanteessa erinomaisesti. En voisi renkailta tämän enempää edes vaatia.” 

Nokian Forest King TRS 2+ on suunniteltu antamaan erinomaista tukea teloille. Se on ollut Toroskalle erityisen iloinen yllätys. ”Käytän pyöräteloja koneen takarenkaissa, ja ne ovat pysyneet erittäin hyvin paikoillaan”, Toroska kehuu. ”Sen huomaa, että telat on rakennettu laadukkaasti Nokian Forest King TRS 2+ -renkaiden uriin sopiviksi. Tavallisesti tiukat käännökset kivikoissa aiheuttavat telojen irtoamista, mutta nyt siitä ei ole tarvinnut huolehtia kertaakaan.” 

 

“Renkaat ovat pärjänneet jokaisessa tilanteessa erinomaisesti. En voisi renkailta tämän enempää edes vaatia.” 

 

 

Nimi: Eetu Toroska 

Toiminimi: Toroska Eetu Tmi 

Ajoneuvo: Hakkuukone 

Renkaat: Nokian Forest King TRS 2+ 

Sijainti: Kokemäki 

 

Tutustu Forest King TRS 2+ -renkaisiin