25. lokakuu 2010 11:10 kategoriassa Tuoteuutiset

Palakuvioinen Nokian TRI 2 -erikoisrengas
etenee tehokkaasti talvikelissäEnemmän käyttötunteja, luotettavaa pitoa erityisesti talviteillä, ajomukavuutta ja korkeaa kantavuutta vaativissa kohteissa. Palakuvioinen Nokian TRI 2 toimii varmalla ja herkällä otteella monipuolisissa urakointitehtävissä ympäri vuoden.

- Vakaa ja kestävä Nokian TRI 2 on kotonaan niin jäisellä tiellä kuin pakkautuneella lumella. Palapintaisen kuvion lukuisat särmät ja talvisiin olosuhteiseen räätälöity luonnonkumipohjainen kumisekoitus tuovat tarkkaa pitoa vaihteleville talvikeleille, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityksen projektipäällikkö Teppo Mäkelä kertoo.

Pintamalli ja luja rakenne takaavat, että Nokian TRI 2 kuluu tasaisesti ja tarjoaa käyttäjälleen paljon tehokkaita työtunteja. Ajotuntumaltaan miellyttävä Nokian TRI 2 on parhaimmillaan, kun koneella ajetaan ja työskennellään yhtä aikaa. Mukava henkilöautomainen ajotuntuma helpottaa maantiellä liikkumista ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Uusi koko erityisesti pieniin traktoreihinYmpäristöystävällisen Nokian TRI 2 -tuoteperheen uusin koko 250/80 R16 STEEL soveltuu erityisesti pieniin traktoreihin, joita käytetään kiinteistönhuollossa ja nurmikenttien hoidossa. Pienen pintapaineen ansiosta se säästää alustaa ja puhdistuu erinomaisesti, joten maa-ainesta ei kulkeudu työkoneen mukana tielle.

Kuten kaikki Nokian Raskaiden Renkaiden tuotteet, myös Nokian TRI 2 on valmistettu ilman haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä. Kumisekoituksissa on käytetty vain puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä. Monipuolisen erikoisrenkaan ympäristöystävällisyyttä täydentävät hiljainen ajoääni sekä matala vierintävastus, joka vähentää polttoaineenkulutusta.

Nokian Raskailla Renkailla on yli 25 vuoden kokemus traktoripohjaisten työkonerenkaiden kehittämisestä. Ainutlaatuisesta kulutuskestävyydestä tunnettu Nokian TRI 2 soveltuu mainiosti maatalouden ja teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon vaihteleviin urakointitöihin. Nokian TRI 2:n nuolimainen pintamalli ja vahva, luja rakenne varmistavat oivallisen pidon. Helposti puhdistuva rengas on siirtoajossa vauhdikas (nopeusluokka D=65 km/h).

Lisätiedot: www.nokianraskaatrenkaat.fi

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Teppo Mäkelä, projektipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7604
teppo.makela(at)nokiantyres.com