16. huhtikuu 2024 09:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaat tuo markkinoille tehokkuutta parantavan Float King VF-flotaatiorenkaan neljä lisäkokoa

Nokian Tyres Flexforce® VF on ainutlaatuinen uusi rengasteknologia, joka tarjoaa vaikuttavan pidon ja flotaation haastavissa maaperäolosuhteissa. Tätä teknologiaa hyödyntävä Nokian Tyres Float King VF -rengas on nyt saatavana neljässä yleisessä koossa suuren kapasiteetin lietevaunuihin.

Nokian Renkaat esitteli Agritechnica 2023 -messuilla kaksi uutta rengasmallia, joissa hyödynnetään Nokian Tyres Flexforce® VF -rengasteknologiaa nykyaikaisen maanviljelyn tarpeisiin. Esittelyssä olivat DLG:n testivoittaja Nokian Tyres Soil King VF -traktorirengas ja Nokian Tyres Float King VF -flotaatiorengas. Nyt Nokian renkaat tuo markkinoille neljä uutta Float King VF -kokoa lietevaunuihin ja muihin maatalouden käyttötarkoituksiin. 

Flexforce VF -teknologia tarjoaa maanviljelyyn kauan kaivattuja ominaisuuksia. Renkaan XXL-kokoinen maakosketus tehostaa maataloustyötä vähentämällä tehohäviöitä, tarjoamalla suuremman kantavuuden pienemmällä rengaspaineella ja vähentämällä maaperän tiivistymistä. 

 

Loppukäyttäjien testaama ja hyväksymä  
VF-renkaalle on tehty laajoja kenttätestejä, kun eri puolilla maailmaa toimivat maatalousyrittäjät ovat testanneet rengasta. He ovat olleet vaikuttuneita renkaan maaperäystävällisyydestä, pidosta, vakaudesta ja hyvistä itsepuhdistumisominaisuuksista.  

 

Koot ja saatavuus  
Float King VF -rengas on nyt saatavilla neljässä yleisessä koossa suuren kapasiteetin lietevaunuille, ja kokovalikoima laajenee lähitulevaisuudessa.    

Float King VF -tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat koot: VF750/60R30.5, VF850/50R30.5, VF710/55R34 ja VF800/50R34. 

 

 

Lisätietoja:

 

Tero Saari, Product Manager

[email protected], puh. +358 10 401 7226  

  

Marketing, Nokian Heavy Tyres      

[email protected]   

 

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/PRFlexforceVF

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/floatkingVF

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy