14. huhtikuu 2022 12:00 kategoriassa Tuoteuutiset

“Nokian Tyres Ground King on tehnyt radan tasoittamisesta helpompaa ja nopeampaa”

Ruotsin Tukholmassa sijaitsee Pohjoismaiden suurin ravirata, Solvalla. Ratatarkastaja Markus Petersonin tehtävänä on huolehtia, että rata ja sitä ympäröivät tiet ovat aina tiptopkunnossa.

Solvalla-rata - Nokian Tyres Ground King

“Harkitsimme telatraktoreiden hankkimista, jotta kunnossapitotyöt nopeutuisivat”, Peterson sanoo. ”Kun testasin Nokian Tyres Ground King -rengasta, huomasin, että sen vakaus ja vaimennusominaisuudet tekivät radan tasoittamisesta helpompaa ja nopeampaa.”

Vakauden ohella renkaan hankauksenkestävyys ja korkeisiin ajonopeuksiin soveltuminen ovat toivottuja ominaisuuksia raviradan kunnossapidossa.

“Kilpailun päätteeksi ei ole kovinkaan paljon aikaa valmistella rataa seuraavaa kisaa varten”, Peterson muistuttaa. ”Nämä renkaat tarjoavat parempaa pitoa, kun ajan työvälineiden kanssa. Siten myös liukastelu vähentyy, mikä tavallisesti saisi aikaan kuoppia radalle.”

Aiempiin renkaisiin verrattuna Ground King on tehnyt Petersoniin lähtemättömän vaikutuksen kaikilla alustoilla ajaessa.

“Olen käyttänyt renkaita niin märällä kuin kuivallakin soralla ja asfaltilla”, hän listaa. ”Olen enemmän kuin vain tyytyväinen. Vakaus, ajomukavuus, nopeus – niiden ansiosta tämä on paras rengas, jolla olen ajanut.”

 

Nimi:               Markus Peterson

Ammatti:      Ratatarkastaja, Solvallan ravirata

Ajoneuvo:     Traktori useilla eri työvälineillä varustettuna

Rengas:         Nokian Tyres Ground King

Sijainti:          Tukholma, Ruotsi