27. huhtikuu 2022 16:32 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Tyres Ground King - Kantavuutta ja pitoa jokaisessa tilanteessa

Vaikuttavaa suorituskykyä niin maastossa, pellolla kuin tielläkin

Maaseutuyrittäjänä työskentelevä Markku Rita-Kasari tietää, että kiinteistönhuollon tehtävissä traktorin on muuntauduttava nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Kun työpäivien aikana vastaan voi tulla mitä tahansa liukkaiden maanteiden ja mutaisten peltotöiden väliltä, vaaditaan renkailta erityistä suorituskykyä. ”Talvikautena pito ja peltojen muokkausaikana kantavuus ovat ne asiat, jotka aiemmin aiheuttivat eniten päänvaivaa”, Rita-Kasari kertoo. ”Olen käyttänyt Nokian Tyres Ground King -renkaita viime keväästä asti. Ne ovat saaneet huomaamaan, että laadukkaat renkaat todella tekevät työnteosta sujuvampaa ja huolettomampaa.”

Vaikka esimerkiksi erinomainen pito on renkaissa avainasemassa, Rita-Kasari uskoo, että Nokian Tyres Ground King -rengas on parhaimmillaan raskaita taakkoja kuljetettaessa. Jo aiemmin Rita-Kasarille tutuksi tullut Nokian Tyres CT-rengas saa ylistystä hyvästä kantokyvystään, mutta Nokian Tyres Ground King -rengas on tehnyt sitäkin suuremman vaikutuksen. ”Sen lisäksi, että ajaminen tuntuu kaikin tavoin kevyemmältä, myös polttoainetta säästyy huomattava määrä”, Rita-Kasari kehuu.

Rita-Kasarin käyttämiin renkaisiin on yhdistetty IntuituTM -puhelinsovellus, joka tarkkailee renkaiden toimintaa renkaisiin integroitujen älysensoreiden ja Bluetooth-yhteyden avulla. ”Erityisen hyödyllistä on se, että puhelinsovellus kertoo jatkuvasti tietoa muun muassa rengaspaineesta ja ilmoittaa mahdollisista ongelmista”, Rita-Kasari kertoo. ”Kun samalla koneella tehdään monia erilaisia töitä, on tärkeää olla perillä siitä, miten rengaspaineet muuntautuvat eri tilanteisiin.”

 

“Nokian Tyres Ground King -renkaat ovat saaneet huomaamaan, että laadukkaat renkaat todella tekevät työnteosta sujuvampaa ja huolettomampaa.”

 

 

Nimi               Markku Rita-Kasari

Yritys             Koneurakointi M.Rita-Kasari

Ajoneuvo      Traktori

Renkaat        Nokian Tyres Ground King

Sijainti           Kurikka, Suomi