1. maaliskuu 2023 15:30 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nokian Renkaiden taloudellinen katsaus 2022 on julkaistu

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 1.3.2023 klo 15.30

Nokian Renkaat on julkaissut tänään taloudellisen katsauksen 2022 osoitteessa www.nokianrenkaat.fi/yritys/sijoittajat/.

Taloudellinen katsaus sisältää toimitusjohtajan katsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin sekä selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista.

Nokian Renkaat julkaisee erikseen hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sisältävän Taloudellinen katsaus 2022 -raportin European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti. ESEFin vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin koskien Nokian Renkaiden laatimaa ESEF-tilinpäätöstä.

Taloudellinen katsaus 2022 on tämän tiedotteen liitteenä sekä XHTML-tiedostona että PDF-tiedostona sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportti ja selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista erillisinä PDF-tiedostoina.

Nokian Renkaat julkaisee vuoden 2022 yritysvastuuraportin keväällä 2023.

Lisätietoja:
Elina Lehtinen, Ulkoisen viestinnän päällikkö
Viestintä, sijoittajasuhteet ja brändi
Puh. +358 40 729 2977, [email protected]


Liitteet