12. kesäkuu 2014 12:41 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat Oyj   Lehdistötiedote 12.6.2014 klo 16.00

Nokian Renkaat on julkaissut yritysvastuuraporttinsa; keskiössä tuoteturvallisuus

Nokian Renkaiden tuoreesta yritysvastuuraportista käy ilmi, että tuotteiden turvallisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaskokemus ovat yhtiölle selvästi tärkeimpiä asioita sekä liiketoiminnan että vastuullisuuden näkökulmasta. Maailman pohjoisimmalla rengasvalmistajalla on vankkaa osaamista ja tahtoa räätälöidä tuotteensa eri markkinoille. Nokian Renkaiden testivoittajatuotteiden ainutlaatuiset innovaatiot ja tinkimätön panostus turvallisuuteen varmistavat asiakkaille huolettoman matkanteon ja perillepääsyn kaikissa keleissä.

Tuoteturvallisuuden ja -laadun lisäksi kannattava kasvu, hyvä henkilöstöjohtaminen sekä ympäristöasiat ovat kokonaisuuksia, jotka yhtiö kokee vastuullisen liiketoiminnan kehittämisen kannalta tärkeiksi.

  • Vastuuraporttimme keskittyy liiketoimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisiin kestävän kehityksen asioihin ja toimenpiteisiin. Vastuullisuus on meillä kytketty kiinteäksi osaksi jokapäiväistä johtamista ja tapaamme toimia yhtiömme päämäärien ja tavoitteiden saavuttamiseksi, toimitusjohtaja Kim Gran kommentoi uuden raportin sisältöä.

Nokian Renkaiden uudistettu, GRI G4 -ohjeistoon perustuva yritysvastuuraportti julkaistiin yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.nokianrenkaat.fi/yritys/vastuullisuus. Raportissa voi edetä vaivattomasti perinteisen navigaation lisäksi myös GRI-vertailutaulukon linkkien avulla. Raportin voi myös helposti tulostaa joko kokonaan tai vain tarvittavin osin. 

Nokian Renkaat Oyj
Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, media ja www.nokiantyres.com