4. syyskuu 2023 10:55 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nokian Renkaat: Niko Haavisto nimitetty talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO)

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 4.9.2023 klo 10.55  

Niko Haavisto (YTM, yrityksen taloustiede) on nimitetty Nokian Renkaiden talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.10.2023 ja raportoi toimitusjohtaja Jukka Moisiolle. Jari Huuhtanen, VP, Group Business Control, jatkaa SVP, Finance and Treasury -roolissa helmikuun 2024 loppuun asti. 

Niko Haavisto on toiminut monipuolisissa talousjohdon kansainvälisissä tehtävissä, viimeksi CapMan Oyj:ssä.

”Nikolla on vankka kokemus strategiasta, taloudesta ja yritysjärjestelyistä pääomasijoitus- ja teollisuusyrityksistä talousjohtajan, toimitusjohtajan ja hallituksen jäsenen näkökulmasta. Hänen osaamisensa on tärkeässä roolissa tulevina vuosina, kun kasvatamme tuotantokapasiteettia globaalisti osana strategiamme investointivaihetta ja yhtiön kasvaessa kohti kahden miljardin euron liikevaihtoa. Olemme tyytyväisiä, että meillä on myös Jari vahvassa roolissa talouden organisaatiossa varmistaen Nikon hyvän aloituksen Nokian Renkailla”, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Moisio. 

Niko Haaviston kuva ja ansioluettelo on saatavilla osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/sijoittajat/hallinto-ja-ohjausjarjestelma/konsernin-johtoryhma/


Lisätietoja:
 
Jukka Moisio
Toimitusjohtaja
Puh. +358 10 401 7742 

Päivi Antola  
Johtaja, viestintä, sijoittajasuhteet ja brändi  
Puh. +358 10 401 7327
[email protected]    [email protected]

 

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2022 segmentit yhteensä liikevaihtomme oli noin 1 350 miljoonaa euroa. Vuoden 2022 lopussa työllistimme noin 3 300 asiantuntijaa. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi. 

 


Liitteet

Niko Haavisto (kuva)