12. syyskuu 2023 14:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat lanseeraa Nordman®-tuotemerkkinsä itsenäisenä rengasbrändinä hyvää hinta–laatusuhdetta arvostaville kuluttajille

Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 12.9.2023 klo 14.00

Nokian Renkaat lanseeraa Nordman®-tuotemerkkinsä itsenäisenä rengasbrändinä, joka on tarkoitettu hyvää hinta–laatusuhdetta arvostaville kuluttajille. 

Nokian Renkaat tarjoaa jatkossa renkaita Nokian Tyres® - ja Nordman®-brändeillä. Nokian Tyres® on edelleen pääbrändi ja Nordman® tukee pääbrändin asemaa. Molemmilla brändeillä on omat identiteettinsä. Laaja Nokian Tyres® -tuotteiden valikoima sisältää uusinta ja edistyneintä rengasteknologiaa. Nordman®-tuoteperhe koostuu luotettavasta ja hyväksi todetusta teknologiasta. Tarkoitus on palvella kuluttajien vaihtelevia tarpeita ja helpottaa heidän rengasvalintojaan.

Nordman® vahvistaa Nokian Renkaiden tarjontaa eri kuluttajaryhmille sekä B2B-asiakkaille. Voimme palvella asiakkaitamme Pohjoismaissa markkinoiden kattavimmalla tuotevalikoimalla, ja Pohjois-Amerikassa Nordman-brändi tukee tavoittelemaamme kasvua”, toteaa Anna Hyvönen, Nokian Renkaiden henkilöautonrenkaista ja Vianorista vastaava johtaja.

Nokian Renkaat julkisti Nordman-tuoteperheen vuonna 2004. Uudelleen lanseeratulla brändillä on uusi logo ja uusi visuaalinen ilme, johon kuuluvat uudet renkaiden sivupinnat sekä tuore iskulause: NORDMAN – TIRES FOR YOUR DIRECTION™.

Ensimmäiset uudelleen lanseeratun brändin alla julkaistut tuotteet ovat nastarenkaat Nordman North® 9 ja Nordman North® 9 SUV. Ne ovat saatavilla Nokian Renkaiden jälleenmyyjäkumppaneilta Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa tänä syksynä. Tuotevalikoima laajenee vaiheittain kattamaan talvirenkaat, kesärenkaat sekä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut all season ja all weather -renkaat, joiden myötä markkinat saadaan katettua laajasti.


Lisätietoja Nordman-brändistä:  

www.nordmantyres.fi

[email protected] 

Valokuvia: www.nokiantyres.com/nordmanrelaunch

 


Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2022 segmentit yhteensä liikevaihtomme oli noin 1 350 miljoonaa euroa. Vuoden 2022 lopussa työllistimme noin 3 300 asiantuntijaa. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.