30. huhtikuu 2024 13:50 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat lahjoittaa 200 000 euroa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle käytettäväksi Nokian Renkaiden ja Jukka Moision stipendeinä ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin lähteville maisteriopiskelijoille

Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 30.4.2024 klo 13.50

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on päättänyt lahjoittaa 200 000 euroa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle käytettäväksi Nokian Renkaiden ja Jukka Moision stipendeinä ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin lähteville maisteriopiskelijoille. Varat lahjoitetaan Nokian Renkaiden yhtiökokouksen valtuutuksilla kahdessa samansuuruisessa erässä vuosina 2024 ja 2025.

”Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Moisio on ilmoittanut yhtiön hallitukselle suunnitelmastaan eläköityä tai ainakin siirtyä pois päivittäisestä toimitusjohtajan työstä tämän vuoden loppuun mennessä. Kun kysyimme häneltä, miten voisimme huomioida hänen menestyksekkään uransa yhtiön johdossa, Jukka esitti toiveen siitä, että tukisimme suomalaisen nuoren sukupolven kansainvälistä koulutusta. Niinpä olemme päättäneet yhteensä 200 000 euron lahjoituksesta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle käytettäviksi Nokian Renkaiden ja Jukka Moision stipendeinä ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin lähteville. Se on meidän ja Jukka Moision näköinen lahja sille Suomelle, johon uskomme, ja sille suunnalle, johon haluamme kulkea”, sanoo Nokian Renkaiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

”Haluamme tällä lahjoituksella mahdollistaa sen, että mahdollisimman moni Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun maisteriopiskelija pääsee ulkomaille vaihtoon erilaisiin ja eritasoisiin koulutusohjelmiin. Näin voimme edistää suomalaisnuorten kansainvälistä koulutusta. Lisäksi haluan toivottaa kaikille Suomen opiskelijoille ja meille muillekin oikein hauskaa ja toivottavasti aurinkoista vappua!”, hän jatkaa.
 

Lisätietoja:

Päivi Antola, Johtaja, Viestintä, sijoittajasuhteet ja brändi, puh. 010 401 7327
[email protected]
 

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli noin 1 174 miljoonaa euroa. Vuoden 2023 lopussa työllistimme yli 3 400 asiantuntijaa. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.