Nokian Raskaat Renkaat uudisti verkkosivunsa

14. syyskuu 2007 11:12 kategoriassa Tuoteuutiset
Nokian Raskaat Renkaat
Tiedote 14.9.2007

Nokian Raskaat Renkaat uudisti verkkosivunsa:
Rengasvalitsimen avulla oikeat renkaat löytyvät helposti ja nopeasti

Ulkoasultaan ja rakenteeltaan täysin uudistettu verkkosivusto tarjoaa monipuolisesti ajankohtaista tuotetietoa. Metsäkoneenrenkaisiin ja muihin erikoisrenkaisiin liittyvät uutiset ja tarkat tuotetiedot löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Kattavan tuotetiedon lisäksi kokonaisuudesta löytyvät jälleenmyyjien ja maahantuojien yhteystiedot.

Sivuston visuaalinen ulkoasu on dynaaminen. Teemakuvat johdattavat Nokian Raskaiden Renkaiden kotikentälle: metsiin, pelloille, satamiin ja kaivoksiin. Sivustolla esitellään myös kehitystyötä ja testausta sekä kerrotaan renkaiden käyttäjien kokemuksia. Suomenkielisen version lisäksi Nokian Raskaiden Renkaiden verkkomaailmasta on kieliversiot ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.

Uudistettu verkkosivusto osoitteessa: www.nokiantyres.com/raskaatrenkaat

Ainutlaatuinen rengasvalitsin

Mielenkiintoisin ja käyttäjälle hyödyllisin palvelu on tehokas hakukone, jonka avulla asiakas voi helposti etsiä omaan ajoneuvoonsa sopivan renkaan. Rengasvalitsimeksi nimitettyä hakukonetta voi hyödyntää monella eri tavalla. Renkaita voi etsiä esimerkiksi käyttöalueen tai käyttökohteen mukaan. Halutessaan voi määritellä myös vannehalkaisijan sekä renkaan leveyden ja halkaisijan. Tarkan haun jälkeen lopputuloksena on vain yksi, täydellisesti juuri omaan käyttöön soveltuva rengas.

Kaivatun rengasmallin etsintää ja vertailua tukee myös yksinkertainen ja selkeä rakenne. Kaikkia rengasmalleja voi selata sen mukaan tarvitseeko rengasta metsätalouden, maatalouden ja koneurakoinnin, materiaalinkäsittelyn vai maansiirron ja tienhoidon vaativiin käyttökohteisiin.

Nokian Raskaat Renkaat – huipputuotteita vaativaan ammattikäyttöön

Nokian Raskaat Renkaat Oy on erikoisrenkaiden valmistaja, jonka tärkein tuotealue on metsäkoneenrenkaat. Yhtiö kehittää renkaita Pohjoismaissa kehitetyn tavaralajimenetelmän metsäkoneisiin, ja tällä alueella yhtiö on markkinajohtaja maailmassa.

Nokian Raskaiden Renkaiden tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi maatalouden erityisrenkaita ja erilaisten työkoneiden renkaita. Nokian Raskaat Renkaat Oy on osa Nokian Renkaat -konsernia.

Lisätiedot:

Jukka Hautala
markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7570
[email protected]