29. elokuu 2012 04:40 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Raskaat Renkaat esittelee maailman vahvimmat metsäkonerenkaat ja uuden tyytyväisyyslupauskonseptin FinnMETKOSSANokian Raskaiden Renkaiden messuosastolla Puistometsässä osoitteessa 540 pääset messujen ajan 30.8. – 1.9.2012 tutustumaan markkinajohtajan huipputuotteisiin, maailman vahvimpiin ja edistyksellisimpiin erikoisrenkaisiin. Esillä on tunnettuja huipputuotteita kuten maailman edistyksellisin metsäkonerengas Nokian Forest Rider sekä maailman vahvin metsäkonerengas Nokian Forest King F.

Samalla vierailulla kuulet myös uusista ratkaisuista ja palveluista sekä tutustut henkilö- ja kuorma-autonrenkaiden tuoteuutuuksiin. Löydät osastoltamme muun muassa tinkimätöntä pitoa tarjoavan Nokian Hakkapeliitta Truck F -eturenkaan sekä parhaan pidon ääriolosuhteissa takaavan Nokian Hakkapeliitta Truck E -talvivetorenkaan.

Lupaus joka pitää – Nokian TRI 2 -tyytyväisyyslupausNokian Raskaat Renkaat tarjoaa nyt Nokian TRI 2 renkaisiin tyytyväisyyslupauksen. Jos et ole tyytyväinen ostamiisi Nokian TRI 2 renkaisiin, voit vaihtaa ne toiseen rengassarjaan 14 päivää ostohetkestä 15.8 – 31.12.2012 välisenä aikana, kun renkaat on ostettu tyytyväisyyslupaukseen sitoutuneesta rengasliikkeestä.

Palakuvioinen Nokian TRI 2 toimii varmalla ja herkällä otteella maatalouden, teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon monipuolisissa urakointitehtävissä. Erinomaisesta pidosta, korkeasta kantavuudesta ja mukavasta ajotuntumasta ei tarvitse tinkiä minään vuodenaikana. Nokian TRI 2 on erinomainen rengas turvalliseen talvityöskentelyyn ja on luotettava työväline myös lumella ja jäällä. Renkaan ylivoimaista suorituskykyä täydentävät hiljainen ajoääni ja vierintävastus, joka tekee Nokian TRI 2:sta perinteisiä maatalousrenkaita merkittävästi polttoainetehokkaamman valinnan.

Esittelyssä maailman vahvin metsäkonerengasMaailman vahvin metsäkonerengas Nokian Forest King F 710/45-26.5 on yksi Nokian Raskaiden Renkaiden vallankumouksellisista metsäkonetuotteista. Tämä metsäkonerenkaiden edelläkävijä tuo nykyaikaisiin hakkuu- ja kuormakoneisiin alan parasta käyttövarmuutta ja kantavuutta.

– Modernien metsäkonerenkaiden tehokkuusvaatimukset ovat vuosi vuodelta kasvaneet.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi urakoitsijat ja konevalmistajat etsivät laadukasta tuotetta, jonka kantavuus ja vetokyky on viety yhä pidemmälle. Uusi Nokian Forest King F on luokkansa priimus, joka paketoi kaivatut ominaisuudet, on käyttövarma ja tekee korjuutyöstä aikaisempaa sujuvampaa, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityspäällikkö Martti Päivinen sanoo.

Tervetuloa tutustumaan rengasmaailmaan huipputuotteisiin ja kuulemaan lisää uutisia!

Lisätietoja:

Perttu Mäkinen, Markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7172, perttu.makinen(at)nokiantyres.com

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544, martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Nokian Raskaat Renkaat - www.nokianraskaatrenkaat.fi

FinnMETKO-näyttelywww.finnmetko.fi