19. huhtikuu 2017 09:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nimitys Nokian Renkaiden johtoryhmässä

Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 19.4.2017 klo 9.00

Frans Westerlund on nimitetty tietohallinto- ja prosessijohtajaksi sekä Nokian Renkaat Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.8.2017. Hän raportoi yhtiön toimitusjohtajalle.

Kauppatieteiden maisteri Frans Westerlund, 50, tulee Nokian Renkaisiin Fiskars Oyj:stä, jossa hän toimii tietohallintojohtajana sekä liiketoimintaprosessi- ja IT-johtajana. Hän on ollut Fiskars Oyj:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2009. Ennen Fiskarsia Westerlund on toiminut useissa IT-alaan liittyvissä tehtävissä Nokia Oyj:ssä.

”Prosessit ja IT ovat tärkeitä mahdollistajia yhtiömme kannattavan kasvun strategiassa ja digitalisaatio tuo lisäarvoa sekä kuluttaja- että asiakaskokemukseen. Frans Westerlundilla on vahva osaaminen ja kokemus liiketoiminnan muutosohjelmista sekä prosessien ja IT-alustojen rakentamisesta kuluttajatuotteita valmistavissa yrityksissä. Toivotamme hänet tervetulleeksi rakentamaan menestystä kanssamme”, toteaa Nokian Renkaiden väliaikainen toimitusjohtaja Andrei Pantioukhov.

Nykyinen laatu-, vastuullisuus- ja ICT-johtaja Teppo Huovila jatkaa yhtiön johtoryhmässä laatu- ja vastuullisuusjohtajana.

Prosessien kehitys on tällä hetkellä osa Timo Tervolinin vastuualuetta. Hän jatkaa yhtiön johtoryhmässä strategia- ja yrityskehitysjohtajana.

Nokian Renkaat Oyj

Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Lisätietoa: Andrei Pantioukhov, väliaikainen toimitusjohtaja, puh: 010 401 7733

Jakelu: Media ja www.nokianrenkaat.fi