18. toukokuu 2016 09:30 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nimitys Nokian Renkaiden johtoryhmässä

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 18.5.2016 klo 09.30

Timo Tervolin on nimitetty Strategy and Corporate Development –johtajaksi ja Nokian Renkaiden johtoryhmän jäseneksi. Tervolinin vastuualueeseen kuuluvat yhtiön strategiaprosessin ja strategisten ohjelmien johtaminen, yritysostot sekä markkinoiden ja kilpailun seuranta.

Tervolin toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kaliforniassa toimivan johtavan teknologiajakelijan Ingram Micron yrityskaupoista ja konsernistrategiasta vastaavana johtajana. Hänellä on mittava kokemus strategian ja liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä Euroopassa ja Yhdysvalloissa Nokia Corporationin palveluksessa. Ennen Nokiaa Tervolin työskenteli johdon konsulttina The Boston Consulting Groupissa. Timo Tervolin siirtyy Nokian Renkaiden palvelukseen 6. kesäkuuta 2016 ja raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle.

”Timolla on vahva kansainvälinen kokemus strategiajohtamisesta, yritysostoista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Timo tuo uusia näkökulmia Nokian Renkaiden strategian kehittämiseen ja uskon että hänen avullaan yhtiömme jatkaa menestyksekästä kannattavan kasvun tietä”, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Ari Lehtoranta.

Nokian Renkaat Oyj

Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Ari Lehtoranta, puh. 010 401 7733

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, media ja www.nokiantyres.com