1. syyskuu 2010 11:52 kategoriassa Tuoteuutiset

Monipuolisen Nokian Country King –maatalousrenkaan kohentunut kestävyys mahdollistaa yhden uuden käyttökaudenYmpärivuotiseen koneurakointiin erityisesti suunnitellun vakaan Nokian Country King -erikoisrenkaan kestävyys on maksimoitu uudella kumisekoituksella. Huolellisen tuotekehitystyön tuloksena maantiellä ja pellolla kevyesti liikkuvan flotation-vyörenkaan kulutuskestävyys kasvoi jopa 20 % aikaisempaan verrattuna. Samalla jalostettiin palakuvioisen erikoisrenkaan vaativassa ja vaihtelevassa perävaunukäytössä kaivattua piston- ja viillonkestävyyttä.

– Urakoisijalle tämä tarkoittaa useissa maatalouskohteissa jopa yhden kauden lisäystä nykyiseen ajotulokseen ja luotettavuuden kasvamista erilaisilla alustoilla tapahtuvassa raskaassa ja kuluttavassa siirtoajossa. Mitä vähemmän rengasvaurioita, sitä enemmän tehokkaita työtunteja. Muut Nokian Country Kingin huippuominaisuudet kuten pettämätön pito, erittäin alhainen vierintävastus ja ajomukavuus ovat ennallaan, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityspäällikkö Martti Päivinen selittää.

Polttoainepihi Nokian Country King on oivallinen valinta suuriin maatalouskoneisiin ja perävaunuihin, kun liikutaan enemmän tiellä kuin pellolla. Näissä töissä käytettävät isot laitteet ja raskaat kuormat vaativat renkaalta kuormankestävyyttä ja toimintavarmuutta. Kun kuormaa tulee lisää, Nokian Country Kingin kosketusala kasvaa ja kantokyky paranee. Vahvan rakenteen ansiosta perävaunu ei huoju eikä heilu kuormauksen aikana. Modernin vyörenkaan vahvistettu teräsvyörakenne kestää ja kantaa niin kivisellä pellolla kuin pehmeällä hiekkamaalla. Pitkien työpäivien aikana alhainen melutaso ja ajomukavuus nousevat arvoonsa.

Pintamallin olka-alueelta aukeava kuvio varmistaa, että rengas puhdistuu helposti ja nopeasti. Kulumisvaroitin (DSI) kertoo jäljellä olevan urasyvyyden. Renkaan nopeusluokka on D (65 km/h). Alhaisen vierintävastuksen ansiosta polttoaineen kulutus vähenee, mikä tekee renkaasta taloudellisen ja ympäristöystävällisen kumppanin. Kaikki myynnissä olevat Nokian Country King -erikoisrenkaat on valmistettu uudesta kumiseoksesta.

Nokian Raskaat Renkaat tunnetaan alansa ympäristöasioiden edelläkävijänä. Yhtiö luopui ensimmäisenä maailmassa haitallisten korkea-aromaattisten öljyjen käytöstä tuotannossaan. Myös Nokian Country King on valmistettu käyttämällä vain puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä.

Nokian Country King - Vakaa ja monipuolinen flotation-vyörengas  • Korkea kantavuus, vakaa ja mukava ajettava
  • Alhainen vierintävastus vähentää polttoaineen kulutusta
  • Puhdistuu helposti ja nopeasti

Lisätiedot: www.nokianraskaatrenkaat.fi

Martti Päivinen
tuotekehityspäällikkö
Nokian Raskaat Renkaat Oy puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Jarkko Heinämäki
tuotepäällikkö
Nokian Raskaat Renkaat Oy puh. 010 401 8548
jarkko.heinamaki(at)nokiantyres.com