4. huhtikuu 2008 03:59 kategoriassa Yhtiöuutiset

Maatalousrengasesitteet uudistuivat

Uudistuneiden, kuvitukseltaan raikkaiden esitteiden avulla renkaiden ominaisuuksien vertailu ja käyttöolosuhteisiin tutustuminen on helpompaa kuin aikaisemmin.

Nokian Raskaiden Renkaiden maatalousrengasvalikoima kattaa monipuolisesti ammattimaisen urakoinnin ja modernin maatalouden tarpeet. Uudistuneiden, kuvitukseltaan raikkaiden esitteiden avulla renkaiden ominaisuuksien vertailu ja käyttöolosuhteisiin tutustuminen on helpompaa kuin aikaisemmin. Rengasvalintaa tukevat myös informatiiviset tekniset taulukot, joista selviävät renkaiden koko, vanne ja kantavuustiedot.
 
Flotation Radial –esitteessä pääosassa ovat perävaunuihin ja suuriin maatalouskoneisiin soveltuvat monikäyttöinen, Nokian Country King ja ympäristöystävällinen, kevyesti rullaava Nokian ELS Radial.
 
Koko tuoterepertuaariin syventyvässä maatalouskatalogissa esitellään Flotation Radial -tuotteiden lisäksi traktorin vetorenkaiden suosikit: Nokian TRI 2 ja Nokian TRI Multiplus sekä maatalouden yleiskäyttöön hyvin istuvat Nokian Trailer ja Nokian ELS L-1.