12. huhtikuu 2022 11:15 kategoriassa Tuoteuutiset

Luotettavaa kestävyyttä haastavilla työmailla - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Vakautta ja tehokkuutta ketjuilla ja teloilla tai ilman

Hakkuukoneen kuljettajana lähes 10 vuotta työskennellyt Asko Rastas viettää suurimman osan työpäivästään epätasaisilla ja mäkisillä hakkuualueilla. Keväästä asti Rastaan käytössä olleet Nokian Tyres Forest King TRS 2+ -renkaat ovat olleet koetuksella jo useaan otteeseen. ”Kallioista maastoa, mäkiä ja rinteitä, kantoja ja kiviä… Hakkuualueella mikä tahansa rengas on todellisen testin edessä”, Rastas sanoo.

Asko Rastas - Koneyhtymä Kanervo

Forest King -renkaat ovat Rastaalle ennestään tuttuja, ja kokemukset ovat olleet erinomaisia. Forest King TRS 2+ on ollut yhtä lailla luottamuksen arvoinen. ”Pistonkestävyys on maastojen hankaluudesta johtuen tärkeää. Renkaan rikkoutumisesta ei ole tarvinnut huolehtia vaikeissakaan tilanteissa, eikä renkaan pintaan ole syntynyt viiltoja kivistä ja kannoista”, Rastas kehuu.

Koneellisen puunkorjuun töissä ketjujen ja telojen käyttö on yhä yleisempää. Forest King TRS 2+ -renkaat tarjoavat leveän kosketuspinnan maahan, jolloin pito myös ilman teloja on erinomainen. Se on olennainen ominaisuus Rastaalle. ”On tärkeää, että renkaan pinta pysyy hyvin maassa tilanteessa kuin tilanteessa”, Rastas sanoo. Myös ketjujen ja telojen käyttö saa yhtä lailla kehuja Rastaalta. ”Niiden yhteistyö renkaan kanssa on erittäin hyvä. Hakkuualueilla renkaalta vaaditaan todella paljon, ja Forest King TRS 2+ on todella tehnyt tehtävänsä.”

 

“Hakkuualueilla renkaalta vaaditaan todella paljon, ja Nokian Tyres Forest King TRS 2+ on todella tehnyt tehtävänsä.”

 

 

Nimi              Asko Rastas

Toiminimi      Koneyhtymä Kanervo

Ajoneuvo      Hakkuukone

Renkaat        Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Sijainti           Sauvo