3. syyskuu 2009 06:54 kategoriassa Tuoteuutiset

Lisätehoa urakointiin – Nokian TRI2:n kulutuskestävyys ja pito ottivat jättiloikanEnemmän käyttötunteja, luotettavaa pitoa ympäri vuoden, ajomukavuutta ja korkeaa kantavuutta vaativissa urakointikohteissa ympäri maailman. Monipuoliseen koneurakointiin räätälöidyn palakuvioisen Nokian TRI2 -vyörenkaan pito ja kulutuskestävyys harppasivat uudelle tasolle.

- Kumiseosten huolellinen kehittäminen ja sinnikäs testaaminen näkyy ja tuntuu kasvaneena tehokkuutena ja mukavuutena urakoitsijan arjessa. Paransimme Nokian TRI2 -erikoisrenkaan vetopitoa yli 10 prosenttia. Kyseessä ei ole mikään kompromissiratkaisu muiden tuoteominaisuuksien osalta. Testiemme mukaan uusi kulutuspintakumiseos tuo lisäksi jopa 20 prosenttia enemmän työtunteja aikaisempaan verrattuna, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityspäällikkö Martti Päivinen kertoo.

Nokian Raskailla Renkailla on yli 25 vuoden kokemus tra¬ktoripohjaisten työkonerenkaiden kehittämisestä. Ainutlaatuisen vakaasta ja miellyttävästä ajotuntumasta tunnettu Nokian TRI2 soveltuu mainiosti maatalouden ja teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon vaihteleviin urakointitöihin. Nokian TRI2:n nuolimainen pintamalli ja vahva, luja rakenne takaavat oivallisen pidon. Helposti puhdistuva rengas on siirtoajossa vauhdikas (D=65 km/h). Palakuvio ja tasainen pintapaine mahdollistavat tuotteen käyttämisen myös herkkien viheralueiden hoitamisessa.

Puhdistetuista öljyistä valmistetun renkaan ympäristöystävällisyyttä täydentävät hiljainen ajoääni sekä matala vierintävastus, joka vähentää polttoaineenkulutusta. Kaikki myynnissä olevat erikoisrenkaat on valmistettu uudesta kumiseoksesta. Uutta ovat myös keskirivassa olevat uransyvyyden mittapisteet, joiden avulla voi tarkastaa ympäristöystävällisen renkaan käyttötunteja.

Nokian TRI2 - Varmaa jälkeä ympäri vuoden
• Kiitettävä pito kaikissa olosuhteissa
• Ainutlaatuinen kulutuskestävyys ja kantavuus
• Vakaa ja vauhdikas myös tieajossa
• Markkinoiden laajin kokovalikoima


Lisätiedot:

www.nokiantyres.com/raskaatrenkaat

Vesa Sampakoski, myynti- ja markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7605
vesa.sampakoski(at)nokiantyres.com

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com


Tiedotteet ja kuvat: www.nokiantyres.com/maxpo09