3. kesäkuu 2009 11:58 kategoriassa Tuoteuutiset

Lisää käyttötunteja urakoitsijan arkeen -


Nokian TRI 2:n kulumiskestävyys paraneeNokian TRI 2 on nykyaikaisen maanviljelijän ja koneurakoitsijan luotettava kumppani ympäri vuoden. Monipuoliseen koneurakointiin soveltuvan palakuvioisen erikoisrenkaan ainutlaatuista kulumiskestävyyttä on parannettu entisestään.

Uusi vaativaan urakointikäyttöön suunniteltu kumisekoitus tuo lisää luotettavuutta ja pitkää käyttöikää niin tie- ja ympäristönhuollon vaihteleviin tehtäviin kuin myös maataloustraktoreilla kiidätettäviin raskaisiin kuljetuksiin. Uuden sekoituksen talvipito on myös aikaisempaa jämäkämpi.

Nokian TRI 2:n nuolimainen pintamalli ja vahva, luja rakenne takaavat oivallisen pidon yhtä lailla liukkaalla maantiellä kuin pehmeällä pellolla. Pitokykyä lisää myös se, että rengas puhdistuu helposti. Ajotuntumaltaan vakaa ja miellyttävä erikoisrengas on suunniteltu siten, että se kuluu tasaisesti ja kestää kovaa kulutusta. Renkaan palakuvio ja tasainen pintapaine mahdollistavat tuotteen käyttämisen herkkien viheralueiden hoitamisessa.

Moderneilla maatalous- ja erikoistraktoreilla kuljetetaan entistä suurempia kuormia. Urakointikohteiden välimatkat ovat pidentyneet ja keskinopeudet kasvaneet suuremmiksi kuin koskaan aikaisemmin. Myös traktoreiden käyttöaste on noussut ja niillä ajetaan aikaisempaa enemmän maantiellä.

Kun halutaan varmistaa erikoisrenkaiden mahdollisimman pitkä käyttöikä, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota oikeanlaiseen rengastukseen ja huolelliseen painehuoltoon. Traktorin tehon ja painon tulee vastata renkaiden kokoa. Huolellinen painehuolto vaikuttaa olennaisesti renkaiden ajo-ominaisuuksiin ja käyttöikään.

Konevalmistajien painesuositusten noudattaminen ja säännöllinen painehuolto varmistavat parhaiten sen, että rengas saavuttaa suunnitellun käyttöiän. Työteho paranee, kun koneen ja renkaiden parhaat ominaisuudet hyödynnetään.

Matalaprofiilisissa 65-sarjan Nokian TRI 2- rengaskoissa on jo uusi kumisekoitus. Uutta ovat myös keskirivassa olevat uransyvyyden mittapisteet, joiden avulla voi tarkastaa ympäristöystävällisen renkaan käyttötunteja.

Lisätiedot:

www.nokianrenkaat.fi/raskaatrenkaat

Vesa Sampakoski, myynti- ja markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7605
[email protected]

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
[email protected]

Tiedotteet ja kuvat: www.nokiantyres.com/elmia2009